Hva slags Potting Soil skal jeg bruke for innendørs planter?

July 30

Hva slags Potting Soil skal jeg bruke for innendørs planter?


Potting jord for innendørs anlegg omfatter en blanding av organiske og uorganiske materialer designet for vanning og fôring innendørs voksende krever. Se etter en potting jord som omfatter gjødsel, eller blande din egen med en rekke soilless media optimal for innendørs planter.

Egenskaper

Potting jord som innendørs planten vokser må være luftig nok til at røttene til å vokse uhemmet og vann til å renne gjennom det, men også tett nok til å beholde fuktighet og næringsstoffer til planten trenger.

typer

Kommersielt forberedt potting jord for innendørs planter vanligvis ikke har faktiske jord i det; Det er en blanding av soilless media og ofte innbefatter slow-release gjødsel i tillegg. Blanding din egen potting jord for plantene dine, men fra en kombinasjon av organiske og uorganiske ingredienser gir det beste medium for plantene dine, i henhold til Arizona Cooperative Extension.

betraktninger

For å opprette en soilless potting jord for innendørs planter, kombinere en del torvmose med to deler vermikulitt eller perlitt. Legg generell bruk slow-release gjødsel beregnet for innendørs planter. For å supplere kommersielle plantejord, kombinere like deler potting jord, torv mose og perlitt.

Advarsel

Ifølge Virginia Cooperative Extension service, ikke sette et lag av grus eller steiner på bunnen av potten for å hjelpe til med drenering. Hvis jorda beholder effektivt fuktighet samtidig som luft og vann passerer gjennom det, er at plassen best brukt for ekstra jord, som vil hjelpe drenering samtidig hjelpe vekst og helse.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com