Hvordan er det stiplesømmer Technique Oppnådd i maleriet?

April 29

Hvordan er det stiplesømmer Technique Oppnådd i maleriet?


Stiplesømmer er et maleri teknikk som manipulerer den malte overflaten for å gi det en spesiell effekt og samtidig la en ujevn overflate. Den opprinnelige bruken av teknikken var å faktisk fjerne merkene etterlatt av pensler ved å fylle i striper og overlappende penselstrøk. Nå er den teknikken som brukes for å gi den malte eller glassert overflate et interessant utseende og tekstur. Det er ingen standard avslutning på frihåndsquilting, og det er ganske lett å oppnå mål hjemme med glasur eller male med pensler som allerede er om bord for den opprinnelige maling eller glasur jobb.

Overflate forberedelser

Overflaten som skal males eller glassert må være skikkelig forberedt ved å rense overflaten med vaskemiddel, fjerner smuss og fett. Bruke en lys vaskemiddel og blande den med vann, om ønsket, for å holde løsningen lett nok til å bli spredt over overflaten lett samtidig som lyte fjerning.

Underlag

Et strøk med primer skal brukes på overflaten som skal males eller glassert. Grunning kan faktisk være den samme som den stipling substans hvis malingen skal brukes. Hvis glasuren skal brukes for stipling, bør en base coat av lateks grunning påføres. Påfør grunning jevnt og la den tørke.

Maling eller glasur

Den primet overflate må males eller glasert med pensel. Malingen bør være oljebasert, men glasuren kan være enten olje- eller vannbasert. Når stippling med glasur, kan en rekke glasur brukes. Tynn ut oljebasert maling ved å legge white spirit - tre deler olje basert maling til en del white spirit. Tynne ut lateksmaling ved tilsetning av vann - fire deler vann til en del maling.

stipling

Overflaten er stiplet ved å påføre maling eller glasur til pensel og treffer overflaten direkte i knivstikking bevegelser. Tolv-tommers deler av overflaten bør gjøres for å opprette egne mønstre innenfor det generelle mønsteret på overflaten. Alternativt, hvis ved hjelp av glasur, anvende én eller to ulike typer av glasur.

Beskyttelse

Beskytt stipling når den er ferdig ved å påføre et lag med lav glans sateng lakk etter stipling jobben har tørket i minst en dag. Å lyse farger i en stipling jobb, bruke polyuretan for å beskytte jobben.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com