Hvordan Cut Tilbake Red Berberis Busker

July 14

Den røde berberis (Mahonia haematocarpa), hører hjemme i USA, er en vanlig landskapet busk som har lyse rødt eller lilla blader. Som standard berberis variasjon, er den røde versjonen også dekket med skarpe torner langs hele lengden av stilkene. Busken, som når 3 til 8 fot høy ved forfall, blir ofte scraggly hvis ikke beskjæres. Alvorlig årlig beskjæring oppfordrer sunn, sterk vekst i den røde berberis busk.

Bruksanvisning

1 Vent til midtsommer eller høsten, når de røde berberis busk stopper blomstring for året. Sett på lange ermer, bukser og tykke hagehansker før du begynner beskjæring prosessen.

2 Se på toppen av det røde berberis og finne en av de lengste grenene, som er typisk en av de eldste. Trace grenen tilbake til bakken og klippe det så nær bakken som mulig. Bruk håndbeskjæringssakser hvis ønskelig, men beskjæring er lengre og forebygge skader fra tornene.

3 Gjenta prosessen for å beskjære av en fjerdedel til en tredjedel av de gjenværende lengste stilkene på den røde berberis.

4 Identifisere en hvilken som helst stengler som ikke har noen blad på dem, noe som betyr at de er døde, og beskjære dem på overflaten av bakken.

5 Skjær tilbake tips av noen stilker som har vokst inn i andre planter, henger ned på bakken eller invadere gangveier. Skjær dem tilbake til hvilken som helst lengde, noe som gjør cut en kvart tomme over et sett med blader.

6 Rake opp alle de røde berberis gresset og kaste dem i søpla eller kompost.

Hint

  • Om ønskelig kan du også beskjære rød berberis tidlig på våren, men anlegget vil ikke gi noen blomster som vokser sesongen.
  • En mer alvorlig form for beskjæring er å kutte tilbake på den røde berberis stammer hele veien til bakken i høst.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com