Hvordan Remodel kjøkken tellere

July 12

Lære å renovere kjøkken tellere kan være en sikker vei til å skape tellere som er mer elegant, mer funksjonell eller bare endre det generelle utseendet på et rom. De kan brukes til å lyse opp en mørk kjøkken eller friske opp en som er trist og uten farge. Du kan spare mye penger ved å lære å gjøre det selv, og har fortsatt high-end berører du foretrekker med kjøkkenbenken.

Bruksanvisning

1 Undersøk mulighetene. Sjekk ut hvilke typer materialer, stiler og utstyr tilgjengelig for bruk til oppussing kjøkken tellere. High-end byggematerialer for benkeplate remodels inkluderer ofte materialer som granitt, som kan koste alt fra $ 40 til $ 120 per kvadrat pluss kostnaden for installasjon. Disse prisene påvirkes av kvaliteten på granittplater og området der du kjøper dem. Laminat er på den andre enden av skalaen pris og gir et mye rimeligere alternativ som er bedre egnet til prosjekter der du skal installere benkeplater selv. Ikke glem å sjekke ut granitt fliser, keramiske fliser, marmor og kleberstein som alternativer i mellom de to ytterpunktene for pris.

2 Etablere et budsjett for ditt kjøkken benkeplater og satt et mål om å komme inn under budsjett. Gjør dette for å tillate slingringsmonn skulle noe bli glemt, oversett, ødelagt eller skadet i løpet av prosjektet --- dette etterlater også litt penger til overs til å kjøpe noe fint når du har klart å fornye kjøkkenskap med hell. Et akseptabelt budsjett vil variere sterkt avhengig av gjeldende boligøkonomi. Anser det som en investering i verdien av ditt hjem når du remodel kjøkken countertops fordi du vanligvis kan gjenopprette en god del av kostnadene med en høyere annenhåndsverdi eller større forståelse av kjøkkenet ditt mens du nyter ditt hjem.

3 Mål eksisterende skap og benkeplater med et målebånd. Inkluder noen overlapping som finnes eller at det kan være lurt å legge til nye benkeplater i dine notasjoner. Å måle plater, begynner ved veggen og trekke målebåndet langs overflaten av telleren (dette holder målenivå) til utgangen av telleren. Hvis du har planer om å utvide disken for å opprette en tabell eller legge noen form for dekorative trim på tellerne mens ombygging, sørg for å gjøre oppmerksom på disse og legge til ekstra materialer for å dekke dette.

4 Bestem om du skal jobbe i løpet av de eksisterende tellere eller fjerne dem og begynner fra scratch. Tegn en skalert gjengivelse av det ferdige produktet du ønsker når oppussing er fullført. Bestem på farger, materialer og den generelle stilen du ønsker for dine ombygd benkeplater.

5 kjøpe materialene som vil være nødvendig i henhold til dine mål og oppussing kjøkken benkeplater med disse forsyninger i henhold til design du har valgt.

6 Kom i gang ved å fjerne den eksisterende benkeplate (hvis du ikke laminering eller flislegging over det). Koble eller slå av vann og gass linjer som kjører til vasken og platetopp hvis det er en innebygd i eksisterende benkeplate.

7 Vis stor varsomhet når du fjerner benken i forberedelse til å fornye kjøkkenet tellere i ditt hjem. Fjern eventuelle gjenstander som kan bli stående på tellere, samt eventuelle inventar (vasker, kraner, etc.). Også fjerne skruene som holder disken til skap. Løft av benkeplate og fjerne det.

8 Installer den nye post-skjema laminat benkeplate nøye fordi denne spesielle byggemateriale for benkeplater er ikke forgiving av knall og fall. Det er, på den annen side, en av de enkleste å montere på egen hånd. Mål disken og gjøre de nødvendige kutt slik at benkeplater møtes i hjørnene og forlate rommet for en tomme av overheng. Fest benkeplater til underskap. Deretter foreta kutt for vask og topper.

Hint

  • Åpne så få pakker med materialer som mulig når du arbeider på prosjektet. Du kan ofte returnere uåpnede bokser hvis du lagrer receipts.Make sikker når du måler benkeplater for å kutte at du gjør det med benken mot baksiden og kanter vendt fremover. Når kuttet er gjort, kan det ikke være undone.Always dobbeltsjekke målinger før du skjærer for å unngå store og kostbare feil.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com