Gjør det selv Betong flekkfjerning

May 6

En konkret oppkjørselen eller kjelleretasjen kan virke som solid og ugjennomtrengelig som rock, men det er faktisk porøs. Betong som ikke er fullstendig forseglet kan plukke opp noen typer flekker nesten like lett som tre kan. Hvis du har lagt merke til en oljelekkasje fra en bil eller en annen type flekken er marring din ellers uberørte betong, får flekken opp så snart som mulig. Jo lenger den sitter, jo vanskeligere blir det å komme seg ut.

Absorber overflatematerialet

Før du forsøker å dypt ren betong, får flekken av overflaten. Selv om en oljebeis ser ut til å ha helt gjennomvåt i og tørket, vil du vanligvis finne (ved å kjøre fingertuppene over det) at noen er fortsatt sitter på overflaten. Tørke på olje er bare kommer til å male den inn i betongen så, i stedet, dekker den med en tommers-dype lag av standard leire kattesand og la den sitte i minst 24 timer. Den tørkede leire i kattesand er en naturlig svamp, trekke olje og fett oppover og inn i leire. Etter en dag eller to, måke opp olje-gjennomvåt kull.

Grunding rengjøring

Det er flere måter å rengjøre dyptliggende betong flekker som gjenstår etter at du har rengjort overflaten. Hvilken metode som fungerer best avhenger i stor grad av hvilken type betong og arten av flekken. Prøv ett eller flere av dem til du finner ut hva som fungerer. Start med å spyle ned hele konkret område. Dryss vaskemiddel over flekken, la det sitte på en time, deretter skrubbe den inn med en børste og spyl det av. Hvis det ikke virker, prøv et blekemiddel løsning (en kopp blekemiddel til en liter vann), skrubbe den på og la den sitte i en time. Du kan også prøve TSP (Trisodium fosfat), en heavy-duty pulverisert renere som du blander med vann. Kontroller at gulvet er grundig skylt av alle andre rengjøringsmidler før du starter, og følg instruksjonene nøye

Tett Betong

Når du har fått flekken opp, skrubbe betong godt med flytende oppvaskmiddel, skyll og la det tørke grundig. Når det er helt tørt, kjøpe en gjennomtrengende sealer for å hindre fremtidige flekker. Forseglingen er spredt på med en børste eller en annen metode (se instruksjonene på fangstskuta du kjøper), og det gir en barriere mot både fuktighet og flekker. Sørg for at du er fornøyd med flekkfjerning suksess før du forsegle det, eller du vil bli beseglet i flekken.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com