DIY: countertop Fabrication

June 12

DIY: countertop Fabrication


Et kjøkken remodeling prosjektet kan være mer enn bare å male veggene og refacing skap - det kan innebære sløying hele kjøkkenet og bygge den opp på nytt. I prosjekter som dette, installere en ny benkeplate er en del av jobben. Det finnes flere forskjellige materialer til å bygge den nye benken; betong er en av de mest passende valg for en gjør-det-selv fabrikasjon. Betong er ekstremt holdbare, det er ganske lett å bruke, og du kan legge pigment til det å endre fargen. Det første trinnet i å bygge en konkret countertop bygger skjemaet.

Bruksanvisning

1 Mål lengden og bredden av den gamle benken.

2 Mark dimensjonene på benken på et ark av melamin og kutte melamin med en stikksag, etter linjene. Melamin er en kryssfiner med en plastoverflate som hindrer den fra å holde seg til betongen når skjemaet er strømmet. Dette ark er bunnen av formen.

3 Mål og kutt strimler av melamin for å matche hver side av nederste brettet. Skjær strimler bred nok til å romme bredden av benken, så vel som bredden av melamin på bunnen av formen. Nail disse strimler til sidene av det nederste brettet med den glatte siden av melamin som vender innover på bunnfeltet og sidefeltene. Disse er de sider som kommer i kontakt med betongen for å gjøre det lettere å fjerne formen.

4 Plasser vasken malen på en 1 1/2-tommers tykke stivt skum isolasjon bord. Malen bør inkluderes med ny vask.

5 Skjær mal for vasken ut av isolasjon bord med stikksag.

6 Punch hull i en annen skum bord med en 1/2-tommers bred rør. Fjern de stykker av skum fra røret. Disse brikkene vil bli brukt i form for å lage hull for kraner og tuter.

7. Dekk kantene av skum som vil komme i kontakt med betongen med klar pakketape. I likhet med melamin, hindrer denne betongen fester seg til skjemaet.

8 Flytt formen på benken området der den ferdige benke vil bli installert. Mål plasseringen av rørene, tappekran håndtak og vask og markere sine steder på innsiden av skjemaet. Ta formen tilbake til arbeid etter at du er ferdig med målingene.

9 Plasser skum utsparinger for vasken, kraner og tuter på plass på bunnen av melamin form, med de målene du tok. Fest skumbitene til melamin med silikon caulk.

10 Kjør en perle av silikon caulk på innsiden hjørner av melamin form, så spray caulk-shaping spray på caulk og glatt det ved å kjøre fingrene over den. Dette gir benkeplate avrundede kanter.

11 Place armeringsjern eller netting på bunnen av formen rundt skum cutouts for å bidra til å styrke betongen.

12 Bland en batch av betong for grunning, å følge instruksjonene på emballasjen. Spade konkret inn skjemaet, så tamp den godt ned og glatte overflaten med en tre flyte.

13 Bland top coat av betong, ved hjelp av hurtigtørk sement, marmor sand, hvit Portland sement, svart slagg og pigment av ditt valg. (Les emballasje for riktige proporsjoner for størrelsen på benken du bygger.) Rør de tørre ingrediensene sammen til de er godt blandet, og deretter legge vann.

14 Hell top coat blandingen i formen før det er ca ½ tomme under overflaten. Åpne plass i umiddelbar nærhet til kantene av formen og skum utskjæringer med en sparkel. Utflating av betongen i form med tre flyte.

15 Tilsett mer vann til den gjenværende unpoured topcoat mix å tynne den ut. Hell tynnet ut blandingen i formen rundt kantene og over toppen av skjemaet, så glatt den ut med tre flyte.

16 Trykk på sidene av formen med en hammer for å fjerne eventuelle luftbobler fanget inne i betong, deretter arbeide overflaten av betong med et verktøy kalt en Jitterbug. En jitterbug er et metall rist er festet til et langt håndtak som anvendes for å bringe de fine partiklene inne i betongblandingen til overflaten, noe som gjør det lettere å fullføre. La betongen for å sette i ca en time.

17 Test overflaten av betongen ved å plassere fingeren på det. Hvis det etterlater bare et fingeravtrykk, kan du begynne å fullføre overflaten, ellers tillater det mer tid til å tørke.

18 Glatt ut overflaten av betong med en sparkel og la det stå. Gjenta dette flere ganger i løpet av de neste timene før betongen har tørket.

19 Fjern benkeplate fra skjemaet.

Hint

  • Påfør en konkret sealer til benken etter at den er installert for å hindre misfarging.
  • Bruk vernebriller når du skjærer den melamin.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com