Hvordan man kan sammenligne Utenfor Wood ovner

July 7

Hvis du er interessert i å varme opp hjemmet med en enhet som kan installeres og holdes utendørs, så har du noen apparatet valg. For eksempel kan du kjøpe en ekstern tre ovn. Utenfor tre ovner overføre varme inn i ditt hjem gjennom en tvungen-luft varmesystem, som vanligvis ligger under bakken. Hvis du har bestemt at en utenforstående tre ovn er det riktige valget for ditt hjem, sammenligne alternativene før du bestemmer.

Bruksanvisning

1 Finn ut hva slags tre er anbefalt for hver utenfor tre ovn du vurderer. Ikke alle tresorter kan være tilgjengelige i ditt område, og noen vil være mer kostnadseffektivt enn andre, avhengig av overflod. Noen typer av tre som kan anbefales omfatte hickory, eik, lønn, alm, furu og gran.

2. Finn ut om mer enn én bygning kan varmes opp av utenfor tre ovner du sammenligne. Det kan være lurt å bruke ovnen for hovedhuset, samt for et pensjonat, garasje eller låve. Modeller som utnytter en underjordisk isolerte røret kan varme flere bygninger. Badestamper og bassenger kan også varmes med denne type ovn.

3 Se etter hvor mange kvadratfot med plass kan varmes opp av utenfor tre ovner du vurderer. For å finne riktig størrelse modell, legge opp arealet av alle bygningene ovnen skal betjene.

4 Se etter utenfor tre ovner med funksjoner som er viktige for deg. En anti-blowback sikringen reduserer sjansen for å bli brent under åpning ovnen døren. En bunn dør som er minst 30 inches fra bakken vil gjøre det enklere å legge til drivstoff. Rust teknologi bidrar til å forlenge levetiden på ovnen, og en ovn med tvungen luft utkast vil kreve mindre vedlikehold i form av fjerning av aske. Noen sikkerhetsfunksjoner for å se etter inkludere sikkerhetslåsene, låsbare dører, et lavtrykksystem og isolerte håndtak.

5 Vær oppmerksom på isolasjonen av utendørs tre ovner som sammenlignes. Ovnen døren skal være godt isolert for effektivitet og sikkerhet. Se etter ovner med minimum 4 inches av isolasjon.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com