Hvordan endre Termostat på en GE Innebygd elektrisk ovn

June 1

Hvordan endre Termostat på en GE Innebygd elektrisk ovn


Hvis GE innebygd elektrisk ovn vil ikke koke maten på ønsket temperatur, termostaten kan være brutt. I stedet for å betale en reparatør til å komme hjem til deg, spare penger ved å erstatte dette billig del selv. Sjekk brukerhåndboken for delenummer eller bruke den gamle termostaten som et eksempel når du besøker jernvarehandel for å kjøpe en ny del. Du kan også være i stand til å bestille en ny termostat direkte fra GE kundeservice nettsted.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til kjøkkenet på hjemmet overbelastningsbryter. Løsne eventuelle festeklipsene eller skruer som kobler ovnen til kjøkkenskapet. Ha en assistent hjelp du trekker ovnen ut av skapet før du kan få tilgang til bakpanelet.

2 Skru ut skruene på baksiden av ovnen og ta av bakpanelet. Finn termostaten inne i ovnsrommet og koble ledningene fra klemmene med nebbtang. Ta kontrollbryteren ut av fronten av kontrollkonsollen. Løsne skruene som holder termostaten på kontrollkonsollen.

3 Åpne ovnsdøren og finne den termiske pære som er klippet ut mot den indre liner. Tre røret gjennom hullet på baksiden av ovnen. Fortsett å trekke pæren fra baksiden av ovnen til termostatenheten kommer gratis. Ta ut og kast den gamle termostaten.

4 Skyv tuppen av erstatning termostat termiske pære gjennom hullet på baksiden av ovnen. Flytte til forsiden av ovnen og trekk pære gjennom hele veien. Klippet den tilbake på plass på samme sted som den gamle pæren.

5 Monter termostaten på styrekonsoll og skru til skruene. Sett bryteren på konsollen. Sett på baksiden av ovnen og skruene som holder den på plass. Skyv ovnen tilbake på plass inne i skapet åpningen. Sett inn og skru til skruene eller klips. Slå på sikringsbryteren for å gjenopprette makt til kjøkkenet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com