Hvordan lage en Fuktighet godt med PVC Pipe

October 5

Hvordan lage en Fuktighet godt med PVC Pipe


Fuktighet brønner lette innsamling av dugg for bruk som drikkevann eller vanning. Turgåere og bobiler bruke bærbare fuktighet brønner for å hente vann over natten og supplere sine vann butikker. Fuktighet brønner samle dugg på en vinklet overflate som trakter vann inn i et holdingselskap bin eksempel en bøtte eller regn fat. Hjemmelaget fuktighets brønner konstruert av PVC-rør vil tåle tøffe værforhold med lite eller ingen slitasje. Bruk ikke PVC rør luftfuktighet brønner for drikkevann med mindre vannet er filtrert og kokt for å fjerne skitt, mugg eller bakterier.

Bruksanvisning

1. Mål høyden av samlingen bøtte. Kjøpe et stykke av 6-tommers PVC-rør som er minst to ganger høyden av bøtten. Dette gir deg god plass til å jobbe og en stor overflate som å tiltrekke seg fuktighet.

2 Bruk en fleksibel målebånd og markere hvert 4,5 inches rundt utsiden av PVC-rør. Starte minst to 2 inches under toppen av røret. Omkretsen vil gi rom for fire merker og noen få inches av venstre over plass.

3 Mål 2 inches i diameter og 4 inches ned fra en av merkene. Fra dette punktet måler rundt PVC-rør, som markerer hvert 4,5 inches for totalt fire merkene. Gjenta for en mer rad.

4 senter en 2-tommers PVC-rør over en mark og spor rundt utsiden. Gjenta for alle merker som er opprettet i trinn 2 og 3.

5 Bruk en hullsag en 2-tommers boret med å kutte ut hver av sirklene bare trukket. Sentrer boret over mark og bruke fast konstant press. Bruk en maske og vernebriller under dette trinnet.

6 Skjær hver av de to-tommers PVC-rør i halvparten vertikalt. Bruk en baufil eller en bordsag.

7 Træ 3-fots half pipe gjennom den laveste hull i 6-tommers PVC-rør. Vinkel PVC halv nedover og balansere den mot den andre indre side av den 6 tommers PVC-rør. Half pipe bør ikke gå gjennom seks-tommers pipe.The vinkel bør balansere røret og forlate rommet for samlet dugg dryppe til bunnen av bøtta. For økt stabilitet bruke PVC lim på innsiden av seks-tommers PVC-rør og kanten av PVC-half pipe.

8 Gjenta for alle brikkene arbeider fra bunnen opp, lengst til korteste.

9 Sett PVC fuktighet godt inne i en bøtte. Den oppsamlede vannet vil renne ned PVC linjer og samle inne i bøtta.

Hint

  • Samle mer vann med flere rader av rør. Øke lengden av røret for hver ekstra rad, hvorved man uhindret rør for å samle dugg.
  • Hvis plassen ikke tillater en så stor konstruksjon, kan lengden av halvrørene økes med bare noen få inches. Imidlertid vil dette redusere overflatearealet tilgjengelig og redusere mengden av vann oppsamlet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com