Slik konverterer Telefonnummer ord til tall

October 8

Enkelte bedrifter konvertere deres telefonnumre til ord slik at folk vil være mer sannsynlig å huske dem. For eksempel, selskapet Best Buy tar med antall 1-888-BestBuy for sin kundeservice henvendelser. Selv om telefonnummeret du prøver å ringe er talt som et ord, vil du fortsatt ringe det som et tall å bruke de riktige knappene på land-linje eller fasttelefon.

Bruksanvisning

1 Plukk opp din fasttelefon eller mobiltelefon og se på talltastene. Under hvert nummer på hver tast vil du finne en rekke brev som korresponderer med den tasten. For eksempel bokstavene "ABC" vises ved siden av nummeret "2". Dette betyr at hvis noen ord du prøver å ringe har "A", "B" eller "C", du slår et "2."

2 Skriv ned antall versjonen av telefonnummeret ditt ord på et ark. For eksempel, hvis ordet du konverterer er "samtale", ser du at "C" og "A" er begge på "2" knappen og bokstaven "L" er på "5" -knappen. Dette konverterer "CALL" inn "2255."

3 Tast inn nummeret du skrev ned på et stykke papir i "Trinn 2." Du vil nå ringe telefonnummeret som korresponderer med de ordene du konvertert.

Hint

  • Bokstavene A, B og C samsvare med "2" -tasten på en telefon. Bokstavene D, E og F svarer til "3" -tasten. Bokstavene G, H og I samsvarer med "4" -tasten. Bokstavene J, K og L samsvarer med "5" -tasten. Bokstavene M, N og O samsvarer med "6" -tasten. Bokstavene P, Q, R og S svarer med "7" -tasten. Bokstavene T, U og V samsvarer med "8" -tasten. Bokstavene W, X, Y og Z samsvarer med den «9» -tasten.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com