Hvordan lage en vann lekeområde for barn hjemme

December 5

Det beste området for barn vann leke er utenfor, fordi du ikke trenger å bekymre deg for søl og sprut. Men hvis været ikke samarbeider, kan du lage en morsom vannleke sted innendørs også. Bare sørg for å finne den i en vanntett eller vannavstøtende området, og sette avis eller en presenning på gulvet. Overvåk innendørs leke å holde det fokusert på slike aktiviteter som å måle og helle i stedet for villere vann lek.

Bruksanvisning

Hvordan lage en vann lekeområde for barn hjemme

1 Konverter en utenfor sandkassen eller sand området til et naturlig sted for vann lek. Gi trowels og spader for å grave, en slange for å fylle hullene eller kanalene og små båter eller materialer til å lage båter. (På slutten, bruker slangen for å vaske av ungene!) Denne typen bakgård vannareal gir timer med kreativitet --- det er nesten like mye moro som å være på stranden.

2 Kjøp en vannbord --- kan du finne små med vannhjul og større funn som ligner de på barnehager. De fleste av dem er lette nok til å bære innendørs og ut etter behov. Hvis barna blir lei av vann spill, kan disse tabellene fylles med sand for en annen type erfaring. (Se Resources nedenfor.)

3 Hvis budsjettet eller stue tillater ikke for et vannbord og vann leker, skape et vann lekeområde i kjøkkenvasken eller i et badekar. Fyll en plast kar med nonbreakable husholdning "leker", slik som måle kopper og skjeer, plast drikkeglass, sikter og svamper. Barn kan nyte vann spille i alle størrelser plass.

Hint

  • Vann spill ser ut som ren underholdning, men det innebærer også læring. Du kan øke den pedagogiske delen ved å stille spørsmål om måling og andre emner, men holde det uformell og morsom.
  • Når den ikke er i bruk, legge lokk på din utendørs sandkassen eller vann lekebord. Det vil hindre katter og andre kryp fra å komme inn.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com