Hvordan å opprettholde pH i en badestamp når boblene Make It Rise

November 2

Hvordan å opprettholde pH i en badestamp når boblene Make It Rise


Det er flere viktige beregninger som må kontrolleres og vedlikeholdes i en badestamp for å sikre komfort og sikkerhet for badegjester. PH-nivået er viktig for å holde riktig kjemiske balansen i en badestamp. Normalområdet for pH-nivået er mellom 7,0 og 7,8. Hvis pH-nivået er for høyt, overdreven alkalitet av vannet gjør det vanskeligere for at rensemiddelet virker effektivt.

Bruksanvisning

1 Følg instruksjonene på bassengvannet test kit for testing av pH-nivået i badestampen. Å være i stand til effektivt å behandle en høy pH-verdi er avhengig av å kjenne den nøyaktige nåværende nivå.

2 Fyll en plastbøtte 3/4 av veien med kaldt vann. Tilsett mengden av saltsyre som er anbefalt på etiketten, avhengig av pH-avlesningen fra den vanntest. Alltid legge syre til vann i stedet for den andre veien rundt for å unngå skader.

3. Hell innholdet i plastbøtte inn i boblebadet rundt kantene for å bidra til å spre den. Tillate syren å sirkulere i et par timer og teste pH-nivå på nytt. Tilsett en liten mengde syre hvis nivået er fortsatt for høyt.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com