Slik fjerner en ventil i en propan tank

November 26

Slik fjerner en ventil i en propan tank


Propantanken som brukes med bakgård grill er svært godt bygget og meget holdbar. Dette gjør dem attraktive for folk som ønsker å ta dem i bruk i andre programmer. Noen bruker dem som komprimert luft holde tankene, og andre, selv klippe dem til å gjøre henge trommer som brukes i korps. De fleste alle disse anvendelser innebærer å fjerne ventilen.

Bruksanvisning

1 Tøm tanken av all propan og stenge ventilen tett.

2 Bruk varmepistol for å varme opp væsken sveis som er rundt ventil gjenger for å mykne den og gjøre å skru ventilen enklere.

3 Fest skiftenøkkel og cheater bar til ventilen. En juksemaker bar kan være noe kort stykke rør som du kan skyve over håndtaket på nøkkelen, slik at du kan få ekstra innflytelse.

4 Løft på cheater bar forsiktig først og deretter med litt mer kraft. Hvis ventilen ikke rikke, varme væsken sveis mer og prøv igjen før øve mye kraft. Man kan generere mye dreiemoment med en juksemaker bar, og du ikke ønsker å bryte av ventilen eller skade skiftenøkkel. De fleste ventilene vil ikke være for vanskelig å bevege seg med varmen og cheater bar kombinasjon.

5 Fjern skrunøkkelen og bedratt bar og skru ventilen.

Hint

  • Ikke bruk en lommelykt eller åpen flamme av noe slag for å varme ventilen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com