Slik fjerner arsen og uran fra godt vann

December 7

Arsenikk og uran forekommer naturlig i noen jord, og små mengder kan sive inn i brønnvann. Langsiktig inntak av arsen i konsentrasjoner høyere enn 100 deler per milliard fører til mørkere og fortykkelse av huden og en økt risiko for kreft. Helsemessige bekymringer knyttet til naturlig uran er forbundet med sine kjemiske egenskaper snarere enn dens radioaktivitet, ifølge US Agency for giftige stoffer; i motsetning til uran som brukes i kjernekraftverk, naturlig forekommende uran er bare svakt radioaktivt. Over tid kan forhøyede nivåer av uran forårsake nyreskade. For å løse dette problemet, er alt du trenger å gjøre behandle drikkevann og matlaging vann, fordi bare inge vann med arsenikk og uran utgjør helserisiko.

Bruksanvisning

1 Send prøver av vann til en sertifisert miljølaboratorium for arsen og uran tester. Følg laboratoriets protokoll for innsamling og sende prøver. EPA grensen for arsen i drikkevann er 10 deler per milliard; grensen for uran er 30 mcg per liter, men Vermont Department of Public Health anbefaler å behandle vann med uran nivå over 20 mcg per liter, som uran nivåer kan variere med årstidene.

2 Ha laboratoriet utføre en arts test for arsen i tillegg til den grunnleggende test. Denne testen viser mengdene av arsen 3 og arsen 5; arsen 3 er vanskeligere å fjerne og må oksyderes for arsen 5.

3 Kjøp en kontinuerlig klorering system for godt hvis testen viste over 10 deler per milliard av arsen 3. Installer og bruke systemet i henhold til produsentens anvisninger, eller leie en profesjonell til å installere den.

4 Kjøp en point-of-bruk omvendt osmose system - det vil effektivt fjerne både arsen 5 og uran. Den Connecticut Department of Public Health anbefaler et system som er "NSF sertifisert for radium 226/228 reduksjon."

5 Installer systemet under kjøkkenvasken i henhold til produsentens anvisninger, eller leie en rørlegger til å installere systemet. Når systemet er installert, må alt vann som kommer fra at kranen passere gjennom filtreringssystem.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com