Hvordan å demontere et 3-Jaw chuck

October 16

Hvordan å demontere et 3-Jaw chuck


Hver elektrisk drill har en innebygd, mekanisk innretning som kalles en "chuck", som sikrer borkroner og vedlegg til den fremre ende av boret. Mange trådløse øvelser ha tre-kjeve chucks, som krever mindre innsats for å raskt fjerne og erstatte borekroner. Drill chucks skal rengjøres og oljes med jevne mellomrom for å unngå betydelig skade på de mekaniske delene inni. Dette krever at du delvis demontere chucken.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuelle bit eller vedlegg fra chucken. For å gjøre dette, trykk på retningsknappen nær avtrekkeren og sette den i revers. Ta tak i chucken fast i den ene hånden og trykke på avtrekkeren for å løsne litt fra chucken. Hvis du bruker et standard elektrisk drill, løsne chucken med nøkkelen som fulgte med drill. Sett nøkkelen inn i chucken og vri nøkkelen mot klokken.

2 Trykk på låseknappen over bore trigger for å deaktivere avtrekkeren. Koble til eller fjerne bore batteri. Sett en umbraconøkkel inn i de åpne kjevene på øvelsen til det griper skruen inne bore feste chuck til bore spindel. Drei skruen med klokken for å løsne og ta ut skruen (alle bore produsenter bruker en venstrehendt skrue for å feste chuck til spindelen).

3 Sett på drill batteri eller koble borestrømledning til nærmeste stikkontakt. Grip chucken med en stor fastnøkkel eller vice grep. Lås opp drill er trigger, og sørge for at avtrekkeren er fortsatt satt i revers. Klem på avtrekkeren for å løsne chucken fra bore spindel.

4 Deaktiver avtrekkeren og fjerne bore batteri eller koble fra strømledningen. Vri chuck mot klokken med hånden inntil chucken er helt fjernet fra bore. Dette vil gi deg tilgang til innsiden av chucken for rengjøring og smøring.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com