Hva er det fluorescerende lyset UV vurdering?

October 15

Hva er det fluorescerende lyset UV vurdering?


Ultrafiolett (UV) lys kan skade øynene dine ved å akselerere utviklingen av øyesykdommer som grå stær og aldersrelatert makuladegenerasjon. UV-lys kan skade huden din ved å forårsake og akselererende utvikling av hudkreft. På grunn av dette, må du beskytte deg selv og din familie fra unødvendig UV eksponering utendørs og i hjemmet.

Kilder til ultrafiolett lys

Ultrafiolett lys er usynlig for det menneskelige øyet. Det slippes ut av kilder som sol, solarium og til og med fluorescerende lyspærer. Det er allment kjent at du må beskytte deg mot overdreven soling, og du må bruke solarium i moderate mengder. Imidlertid kan du tilbringer mesteparten av dagen i fluorescerende lys pære.

Den ultrafiolett Index

Ifølge John P. Kinney, MD, Craig S. Long, Alan C. Geller, RN, MPH, ble UV-indeks utviklet i USA i 1994. Formålet med UV-indeks er å gi deg en guide om farene ved å bruke for mye tid i solen på en gitt dag. Indeksen kategoriserer UV karakterer på en skala fra én til 10. En minimal UV vurdering av en eller to indikerer at skade på kroppen kan oppstå mellom 30 og 120 minutter av soleksponering. En lav UV-rating på tre eller fire indikerer at skade kan oppstå i 15 til 90 minutter. En moderat UV vurdering av fem eller seks indikerer at skade kan oppstå i 10 til 60 minutter. En høy UV vurdering av syv, åtte eller ni angir at skade kan oppstå i syv til 40 minutter. En svært høy UV rangering på 10+ viser at skader kan oppstå i tre til 30 minutter av soleksponering.

UV Fra Fluorescerende lys

Ifølge GELighting.com, lysrør gjøre avgir noen UV lys. Men siterer det en studie gjort av National Electronics Manufacturers Association som indikerer at i normale tilfeller, er mengden av UV-eksponering fra lysstoffrør ikke nok til å være et helseproblem. GELighting.com hevder at "UV-eksponering fra sittende innendørs under fluorescerende lys på typiske kontor lysnivåer for en åtte timers arbeidsdag tilsvarer litt over ett minutt av eksponering for sol i Washington DC på en klar dag i juli."

Sette påstands inn i en UV-vurdering

Det er ingen publiserte UV vurdering tilgjengelig på lysrør. Dette er sannsynligvis på grunn av UV-stråling fra lysstoffrør er så liten. UV-indeks sier at med en UV rating på 10+, kroppen din kan bli skadet i så lite som tre minutter av eksponering. En klar dag i juli i Washington DC er sannsynlig å ha en UV-indeks på 10+. Hvis en åtte-timers dag for eksponering for lysstoffrør tilsvarer ett minutt av soleksponering på en 10+ UV Index dag, ville ingen skade oppstår til den gjennomsnittlige personen selv fra 24 timer typisk fluorescerende lys eksponering. UV Index, eller vurdering, fluorescerende lys ville være mindre enn en på UV Index.

Hvor å eliminere all UV eksponering fra Fluorescerende lys

Produkter som spesialiserte pærer og beskyttende ermer er tilgjengelig som eliminere all UV-stråling fra fluorescerende lys hvis du er følsom for UV-lys.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com