Hvordan endre en Pool lys

November 29

Hvordan endre en Pool lys


Svømmebassenger er eiendeler til ethvert hjem. Den eneste ulempen til å ha et basseng, er at de kan ha et problem vedlikehold som krever tid og penger på å fikse. En av disse problemene omfatter en utbrent pære på en neddykket lampen. Pool lysarmaturer er lufttett og vil kreve bassenget for å være delvis drenert for å fikse det. Ikke kast bort penger ved å ansette en kostbar handyman eller bassenget reparasjon profesjonell til å endre bassenget lys når du enkelt kan håndtere oppgaven selv.

Bruksanvisning

1 Tapp av svømmebassenget inntil lampen er utsatt. Sørg for å følge aktuelle boliger myndighet eller bykoder ved tømming av bassenget. Disse reglene er satt på plass for å beskytte deg, dine naboer og miljøet.

2 Skru av dekselet med riktig verktøy og fjerne det. Noen pool lysene vil ha en plast ansikt plate som er skruen selv. Det må dreies mot urviseren for å bli fjernet.

3 Pop av lyset glassdekselet hvis det ikke har kommet ut med ansiktet plate. Plasser den på et trygt sted.

4 Sett på lyspæren med en ny pære av samme wattstyrke, eller med en pære som er utelukkende vurdert for lampen.

5 Sett glassdekselet og skru frontplaten tilbake på plass på nøyaktig samme måte det kom på. For å være sikker på at lampedekslet er lufttett, observere lysarmatur nøye mens du etterfyller bassenget med vann.

Hint

  • Når du kjøper en ny pære, velge en pære som har en lang levetid for å spare penger og å gjøre hjemmet ditt miljøvennlig.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com