Hvordan Farg en tomatplante

November 4

En person som er interessert i å endre fargen på en tomat i stedet kan gjøre det bra å vokse en tomat med en annen farge --- eller farger. The Berkeley Tie-Dye tomat anlegget produserer frukt med røde, grønne og gule striper som ligner en tie-dye effekt. Det er kun tilgjengelig gjennom visse forhandlere. Dyrk dine egne Berkeley Tie-Dye tomater å gi sandwicher, salater og til og med center en retro preg. Følg noen spesifikke voksende retningslinjer for å få store, sunne Tye-Dye tomater.

Bruksanvisning

1 Plant dine Tie-Dye tomater i våren etter siste frost å gi plantene en hel sommer til å vokse og produsere. Som alle tomater, Tie-Dye tomater er følsomme for kulde og frost og bør gå inn i utendørs hage bare når nattlige temperaturer er konsekvent 60 grader Fahrenheit eller høyere.

2 Finn et nettsted hvor tomatene får full sol i åtte timer hver dag. Plantene kan vokse i skyggefulle forhold, men vil ikke blomstre eller bære frukt samt de ville i solskinn. Gi alltid tomater full sol for store, friske frukter. Sørg for at alle nettsteder gir deg minst 5 kvadrat for hver plante.

3 Endre jord i din planting området for å gi Tie-Dye tomater drenering og ernæring de trenger for å produsere friske frukter. Bryt opp den naturlige jord til en dybde på 6 til 10 inches og legge en tomme av rask drenering jord og 2 til 3 inches av organisk kompost. Dette gir jorda rask drenering og lufting samtidig legge en langsiktig næring og fuktighet oppbevaring. Bland 6-24-24 eller 8-32-16 gjødsel inn i toppen tomme av jord for å oppmuntre rot utvikling.

4 Plant Tie-Dye frø eller stiklinger på 24 til 36 inches i rader atskilt med 4 til 5 fot. Hvis du plante frø, presse dem en tomme til 1 1/2 inches i jorda ved planting. Hvis du plante seedlings, plante dem i hullene som dype og brede som deres rot baller.

5 Vann hver Tie-Dye tomatplante med 2 inches av vann hver uke og holde 2 inches av organisk mulch på jorden for å opprettholde fuktighet og varme. Mulch vil også fraråde ugress og skadedyr i hagen og legge næring til jorda som det bryter ned.

6 Sett vegetabilske bur eller innsatsen bak hver plante og knytte tomat stammer til strukturen når de får høy nok. Tomater produsere større, bedre og sunnere frukt når de mottar støtte, sol og luft. Bruk myke ledningen bånd for å sikre tomat vinstokker.

7 feed Tie-Dye tomater igjen med kalksalpeter eller 10-10-10 gjødsel når frukt utvikle, så igjen etter den første innhøstingen og nok en gang en måned senere. Disse feedings stimulere til fortsatt produksjon av store, sunne Tie-Dye tomater og lengre vekstsesong. Side-kle tomatplanter ved å blande gjødsel inn i toppen tomme av jorda rundt plantene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com