Slik Dekorer stor takhøyde, Åk eller Bokhyller

November 5

Slik Dekorer stor takhøyde, Åk eller Bokhyller


Dekorere et hjem er givende, men det er også vanskelig hvis du har tøffe plasser å fylle. Høye avsatser, nakne høye vegger og tomme bokhyller døve et rom generelle utseende. Men disse slår inn midler ved å velge de riktige kunst, farger og samle å fylle plassen. Det trenger ikke engang trenger å koste mye. Velg elementer som utfyller din generelle innredning og passer din personlige stil for de beste resultatene.

Bruksanvisning

1 Dekorer stor takhøyde ved mentalt skiller rommet inn i horisontale tredeler. Fyll bunnen tredje med møbler og små kunstverk som du ville et rom med normal takhøyde. Ikke legg lite kunst høyt på veggene siden folk ikke vil se det. I stedet bruker store kunstverk høyere på veggene, slik at folk kan se det fra andre siden av rommet eller når de skritt tilbake. Disse brikkene kan ta opp midt tredje eller begge topp-partiene om arbeidene er spesielt høye. Bruk speil og geometriske bilder, for eksempel malte linjer og grenser, for å fylle den resterende plassen. Det er bedre å la den øverste tredjedel ren med enkel maling enn å rot veggen.

2 Opprett et personlig preg til et rom ved hjelp av hyller til å uttale seg. Fyll små hyller med to eller tre elementer som gir farge og viser et element som er viktig for deg. For eksempel sette en vase full av lyse blomster på den ene siden av hylle og et innrammet bilde fra barndommen på den andre. Fyll store hyller med en samling av elementer, slik som en antikk barnevogn omgitt av planter. Bruk syntetiske planter hvis hylle er så høyt det er ikke lett tilgjengelig. Alternativt vie avsatser til bolig innrammede bilder av familie og venner.

3 Lag en bokhylle noe helt spesielt ved å tømme den helt og bruke tapet til å dekorere baksiden. Dette setter et bakteppe for de elementene du ønsker å vise frem. Fyll hyllene med bøker og variere utseendet ved å legge bøker horisontalt på en hylle, arrangere dem vertikalt på hverandre og begge veier på en annen. Fyll tomrommene med dekorative bokser eller kurver. Runde bokser, for eksempel lue bokser, er en fin variasjon på typiske firkantede bokser. Bruk farget glass vaser, keramikk eller planter for å legge farge til bokhyllene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com