Hvordan bygge et spisebord med en polstret benk Seat

October 25

Hvordan bygge et spisebord med en polstret benk Seat


Benk sitteplasser er en fin måte å sørge for at det er god plass til alle, og det er en spesielt god måte å sete et stort antall barn. Antallet personer som sitter på hver benk kan variere med størrelsen på barna mye mer praktisk enn samme oppsett med stoler. Bygge en matchende spisebord og polstret benk gi et inntrykk av ensartethet, og stoffet på benken kan gi et unikt utseende. Bygge både gjenstander ut av 2-av-fire pigger sikrer kvalitet, enkel håndtering og en billig totalbudsjett.

Bruksanvisning

Bygging av Table

1 Sett to av tabellen ben styrene stående på arbeidsflaten. Plassere dem parallelt med hverandre med de lange, tynne sidene vendt mot hverandre. Sett et ben støtte bord på toppen av beinet styrene. Flytt beinplater for å være sentrert i bæreren brettet og presset til endene av støtteplater, med den ytre overflate av hvert ben bord i flukt med enden av bærebrettet.

2 Pre-drill tre hull ned gjennom beinet støtte styret og i hver etappe ende. Fest med 2 1/4-tommers treskruer.

3 Vend tabletop brettet opp ned på arbeidsflaten. Plasser ben sammenstillingene på toppen av bordplaten, parallelt med hverandre og jevnt fordelt, med hver sammenstilling 12 inches fra enden av bordet. Pre-drill fire hull ned gjennom hver etappe støtte styret og inn i bordplaten. Fest styrene sammen med 2 1/4-tommers treskruer.

Bygging av Bench

4 Ordne og fest beina og beinstøtteplater på samme måte som tabellen, men på en mindre skala.

5 Dekk benkeplate styret med et lag av skum. Legg stoffet over toppen av skum og putt den under benkeplate styret. Vend hele strekningen opp ned og tett stifte det ned. Staple noen få inches mens strekke stoffet. Ting bomullsvatt inn i stoffet over skummet når det bare er en åpning på den ene side. Sakte lukke åpningen, og legger mer batting som du fortsetter å stifte.

6 Hold benkeplate styret opp ned. Plasser benk ben sammenstillingene på den stasjonære maskiner, jevnt fordelt og parallelle med hverandre og omtrent 6 inches fra hver ende av den stasjonære maskiner. Pre-drill fire hull gjennom hver etappe støtte og inn i benkeplaten. Vær forsiktig med å punktere toppen av benkeflaten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com