Slik reparerer en Vinyl dusjforheng

October 26

Reparere en revet vinyl dusjforheng er en rask og enkel løsning som krever ingen spesielle verktøy eller avanserte hjemme vedlikehold ferdigheter. Selv om de fleste vinyl dusjforheng er billig, det er mange gode grunner til å reparere, i stedet for å erstatte, revet gardin. Vinyl reparasjonssett er tilgjengelige der vinyl-lined svømmebassenger er solgt. Selv om gardin kan repareres hvor det henger, fjerne gardinet og spre den ut på et flatt underlag sikrer en rynkefri reparasjon.

Bruksanvisning

1 Fjern vinyl dusjforheng fra gardin stang. Det er ikke nødvendig å fjerne opphengskroker eller ringer med mindre slitasje er på toppen av gardinen.

2 Spre gardin på et flatt underlag som er dekket av en beskyttende barriere, slik som gamle aviser. Plasser vekter seks inches eller så fra kantene av revet området for å holde den skadede delen flatt mens du feste lappen til teppet.

3 Brett den klare vinyl-reparasjon ark. Spre det ut på teppet, over revet området. Bruke en markør for å trekke omkretsen av plasteret. Plasteret bør utvide 3 til 4 inches rundt tåre i alle retninger. Rund av noen hjørner av lappen for å hindre den fra senere å trekke av gardinen.

4 Løft lappen fra gardin og kutte det ut, ved hjelp av saks. Trim rett innenfor markør linje. Flytt lappen på tåre å fastslå som er den øverste siden av plasteret.

5 Spre lappen, med ansiktet ned, på et flatt underlag. Klem litt lim, omtrent på størrelse med et kvartal, på lappen. Bruk dauber, gitt i reparasjonssett, til jevnt spre limet på lappen. Legg lim og distribuere den til baksiden av plasteret er godt belagt. Følg produsentens instruksjoner om ventetiden før du fester lappen til dusjforheng.

6 Juster patch til revet området av gardin og trykk den forsiktig på plass. Bruk fingrene til å trykke på noen rynker eller luftbobler fra sentrum mot kanten, av plasteret.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com