Marokkansk Vindusbehandling

August 28

Marokkansk Vindusbehandling


Du kan ta med de strålende skinnende nyanser, frodige tekstiler, forseggjorte kurver og buer i Marokko rett fra Nord-Afrika inn i hjemmet ditt med riktig vindu behandling. Marokkansk vindu behandlinger er lyse og luftige, slik at ørkenvindene erte dem i milde bølgebevegelser. De kan være intrikate og komplekse, lagvis i rike, tekstur stoffer og materialer.

sheers

Sheer stoff paneler hang på hver side av en buet og mullittvindu gjør arkitekturen i vinduet for å spille i fokus. Panelene, men bør ikke være mindre strålende for sin sekundær rolle. Velg en rik gull, rød eller blå for Sheers. Heng stangen på takhøyde og velge paneler som er gulv lengde og med nok bredde til å presentere med dype folder.

For vinduer med mindre arkitektonisk appell, legge et rør roman skygge til vinduet. Heng dette innenfor rammen av vinduet. Den luftige, vil gossamer Sheers kontrast med kurset tekstur av skyggen sin siv materiale, en kontrast som viser seg ofte i marokkansk design.

drapery

Drapery i marokkansk design er fet og tekstur. Velge et stoff med repeterende mønstre av et grafisk art. Mønstrene skal presentere i en lineær måte, enten vertikalt eller horisontalt.

Velg et draperi stoff som har en mørk blå eller kakao brun bakgrunn. Utformingen skal være juvel tonet og kontrast med bakgrunnen.

Heng draperi fra gulv til tak. Maskinvaren, som inkluderer stang, finials og hold-ryggen, bør være ytre og laget av mørkt tre eller smijern. HOLD-backs er installert på hver side av vinduet og draperi paneler er loopet inn i dem for å lage en buet skråning i draperi linjen.

Installasjon

Bruk lag for å skape en frodig marokkansk stil vinduet behandling. Med et siv roman skygge montert inne i rammen og ren paneler i en farge som rammer inn vinduet, har du allerede to lag som gir kontrast i farge og tekstur.

I stedet for å henge ren paneler på takhøyde, henge stanga seks til åtte inches over vinduet. Kjøpe eller lage en gesims som er formet i tradisjonell marokkansk bue, med toppet midten. Bruk en sjablong for å male et mønster på gesimsen. Bruk et tradisjonelt mønster som gresk nøkkel, stiliserte blomster vinranker, femkantet stjerner eller segmentert sirkler.

Hvis en gesims er for stor tilbehør til plassen din, legge til "dummy" drapery paneler til vinduet behandling av Sheers og skygge. Legg til en ekstra stang som strekker seg flere inches utover tangen som Sheers er hengt. Heng paneler av utsmykkede draperi stoff til hver side av Sheers, noe som åpner for en liten overlapp. Disse panelene ikke lukke, men heller legge til ekstra innramming til vinduet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com