Hvordan Survey et stykke land

August 30

Hvordan Survey et stykke land


Landmåling er den matematiske prosessen med å kartlegge landet. Det er nå en integrert del av moderne konstruksjon og engineering. For noen grunneier, å vite det nøyaktige punktet hvor landet slutter er viktig fordi, ikke bare det vil la deg finne ut hvor du er i stand til å bygge strukturer som hus, skur og gjerder, men det vil også hjelpe deg å beskytte landet og unngå uønsket konflikter med naboene.

Bruksanvisning

1 Besøk din bystyre eller se på nettet for eiendom poster og tilgjengelige kart i landet du har tenkt å kartlegge.

2 Lage kopier av kart og andre dokumenter, for eksempel eiendom gjerning, som kan være til nytte for ditt land undersøkelsen.

3 Finn eiendomsgrenser. Eiendommen grenser er vanligvis plassert i begynnelsen og slutten av gaten og er ofte preget av noe som ser ut som en liten sement kolonne eller jernstang. Hvis markørene er begravd under bakken, må du kanskje bruke en metalldetektor for å finne dem.

4 Bestem kartlegging metode som ble brukt til å fastsette eiendomsgrenser. Vanligvis er eiendomsgrenser etablert ved hjelp av enten offentlig land undersøkelsen system eller metes og grensene metoden.

5 Bruk samme system for måling (meter, inches, føtter, yards) som ble brukt til å fastsette grensene.

6 Bestem avstand mellom hver av eiendoms markører ved å kjøre en hyssing mellom dem. Hvis det er hindringer blokkerer direkte vei mellom markørene, skifte hele strengen til side slik at du kan legge den flatt. Bruke et målebånd for å måle lengden av hvert parti av strengen. Normalt er utviklings masse målt i dekar. Hvis hele utviklingsområdet er 10 dekar og det er 10 like mye på det, bør hvert parti være en acre.

7 Kjør hyssing rundt hele omkretsen av mye og gjøre notater av alle markører. Når du er ferdig strengen vil gi deg en visuell representasjon av eiendomsgrenser slik at du vet hvor du er i stand til å bygge og plante trær.

Hint

  • Bare lisensierte landmålere har myndighet til å treffe rettslig bindende land undersøkelser.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com