kastiljansk Lighting

September 12

kastiljansk Lighting


Den Kongedømmet Castilla nådde sitt høydepunkt i det 15. og 16. århundre, en periode reflektert i dagens kastiljansk belysning og innredning. Hele Spania ble forent under Kongedømmet Castilla i middelalderen, men i dag Castilla er delt inn i to regioner nær sentrum av landet. Kastiljansk belysning er sterkt påvirket av de utsmykkede, pyntet design som var populære i løpet av middelalderen.

kastiljansk Decor

Kastiljansk innredning er i stor grad knyttet til kastiljansk Trading, som begynte som en messingprodukter og hjem tilbehør selskap tiår siden. Metall, glass, tre og porselen ble brukt til å konstruere lys og andre hjem aksenter laget av kastiljansk Trading. Laget som et sted for high-end hjem produkter, skaper kastiljansk Trading belysning i pyntet, ytre design.

lighting Typer

Kastiljansk belysning er ofte sammensatt av lamper, selv om noen forseggjorte lysekrone og skanse design er også brukt i hjem innredning. Bord og gulvlamper er også vanlig i kastiljansk belysning. Lampene er laget med sine egne unike, matchende lampeskjermer som kan ha uventede kurver og uvanlig design av sine egne. Mens kastiljansk belysning kan se antikk, det er laget for moderne design og vil være lyspære-klar.

design stil

Kastiljansk belysning er laget med flytende, utsmykkede linjer. Filigree metall er vanlig, som er pyntet finials. Den medfølgende lampeskjermer er laget med samme oppmerksomhet på detaljer i flytende linjer og dekorasjon. Den prangende stil av kastiljansk belysning gjør det ser antikke, men kastiljansk innredning stil er relativt fersk i design.

Design Med kastiljansk Lighting

Rom som er designet med kastiljansk belysning trenger ikke være dekorert med middelalderens eller antikke møbler, selv om de vil fullføre belysning. Kastiljansk belysning ser dramatisk i moderne innstillinger, som fungerer som en stilisert kontrast mot minimalistisk eller enklere, mer moderne innredning.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com