Leaf Problemer Med Beets

August 14

Leaf Problemer Med Beets


Rødbeter fortjener en plass i hagen din både for sine enkle vekst krav og sin allsidighet - både røtter og greenene kan spises. Å vite hvilke problemer bete blader møte i oppveksten, gjør det lettere å begynne å behandle dem med en gang, før de lider omfattende skader.

Leafminers

Leafminer larver er beinløse larver av fluer. De er 0,03 tommer lang, når de først luke, og vokse til å bli ca 0,3 tommer lang. Nyklekte hvite larver sving limegrønn som de beiter på bladene. Symptomer på leafminer skader inkluderer utseendet på lys grønn eller hvit gruver som larvene skjema når de borer seg inn i blader. Gruvene vokse seg større når de spiser og kan fusjonere for å danne brune flekker. Kontroll leafminers ved å ødelegge alternative leafminer luke verter, og bruke foliar insektmidler, om nødvendig.

bladlus

Bladlus er små insekter som ødelegger bete bladene ved å suge plantesafter ut av dem. Disse pæreformet insekter vokse til å bli ca. 1/10 tommer lang og har lange antenner. De er forskjellige farger, avhengig av art, inkludert grønn, rosa, hvit, gul, brun, svart eller grått. Bladlus kan bli funnet på undersiden av bladene hvor de samles i store antall. Kontrollere dem ved å sprøyte en sterk strøm av vann på plantene. Insekticide såper og hagebruks oljer er også effektive.

andre Insekter

Oljebiller er store, mørk biller med tynne hvite linjer på sine wingcovers. Hage sprett er små lilla insekter med gule flekker. De tygger hull i bladene av frøplanter. Siden disse insektene er bare en sporadisk problem, er kontroll vanligvis ikke nødvendig.

Leafspots

I tillegg til bakterie leafspot, flere sopp blad-stikk sykdommer angripe rødbeter, inkludert Cercospora, ramularia og Alternaria. Spots varierer i farge, avhengig av infeksjon og kan være grå eller brun med rødbrun eller svarte kanter. Noen leafspots føre til en blå-lilla fuzz eller mørk uklar spore vekst skal vises. Leafspots kan fusjonere og danne flekker. Andre symptomer inkluderer utseendet på små sorte eller hvite prikker i sentrene av flekker. De fleste leafspots omsorg kontrolleres ved å bruke soppdrepende midler. Begrave døde plantedeler, og roterende avlinger, bidrar til å redusere infeksjoner av Cercospora sopp.

virus

Rødbeter er utsatt for en rekke virussykdommer. Bladlus spre bete mosaikk, noe som fører til marmorering i unge blader. Savoy Viruset spres ved lacewing bug og forårsaker bladene til å krølle og rulle nedover. Leaf årer hovne opp og bli tykkere og vevet mellom vener buler. Mørke ringer utvikle seg i ringene og vekst reduseres. Symptomer på virus gulfarger bare vises i eldre blader, som slår grønnaktig gul, spesielt i tuppene. Bladene blir tykk og sprø og vekst av roten reduseres. Det er ingen måter å kontrollere virussykdommer i rødbeter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com