Hva Kills asiatisk Jasmine

September 24

Den gode nyheten for gartnere interessert i å vokse de eviggrønne ground asiatiske Jasmine er at anlegget er svært robust, tåler tørke og selv sprayings med Roundup (for å drepe andre ugress) når det er godt etablert. Dette er også dårlige nyheter for de som prøver å bli kvitt sine hager av asiatisk Jasmine, som kan være en plage plante som folkemengder ut innfødte planter.

Temperatur

Extreme vintervær kan drepe asiatiske Jasmine. Anlegget er hardfør bare å Jordbruksdepartementet soner 8 til 10, der temperaturen vanligvis ikke komme under 10 grader Fahrenheit, kan så lange perioder med minusgrader være nok til å sette en stopper for asiatisk jasmin. Anlegget kan imidlertid tåle gjennomsnittlig vintertemperatur i sin foretrukne soner.

Herbicider

Mens en utvannet blanding av Roundup med 1 oz. av ugressmiddel per gallon av vann vil drepe ugress og samtidig la asiatiske jasmin intakt, kan kraftigere ugressmidler være effektiv på å drepe planten. The University of Tennessee Extension anbefaler imazaquin, selges under navnet bilde.

Dra / Cutting

Cutting asiatiske jasmin tilbake til jorden for hånd kan være en back-breaking, men til slutt givende innsats. Gjentatte ganger kutte ned så mye som anlegget som mulig vil til slutt drepe den, mens du trekker opp anlegget ned til roten vil også gi resultater, i henhold til Lady Bird Johnson Wildflower Center. Disse metodene kan måtte gjentas hver noen dager for å være effektive.

Forebygging

Forhindre en invasjon av verftet ved uønskede planter ved å undersøke planter nøye før du kjøper dem. The University of Texas i Austin oppfordrer forbrukerne til å ikke ta ordet av en selger, men gjøre forskningen selv før du kjøper og plante en plante som kan være vanskelig å bli kvitt når det tar over.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com