Hvordan Endre Seter på Rush Stoler

September 20

Hvordan Endre Seter på Rush Stoler


Skifte et rush sete med ny rush er en del av å eie haste stoler. Over tid rush siv forfall, tørke ut og bryte ned til setet er ikke lenger trygge. Mens rush veven kan se komplisert hvis du aldri har vevd en stol før, det er faktisk en ganske enkel mønster som gjentas over stolen. Du trenger bare noen få verktøy for dette prosjektet.

Bruksanvisning

1 Kutt rushet i 30-fots lengder for enklere håndtering. Plasser en bøtte med vann ved siden av arbeidet ditt område. Dyppe rullen rush i vannet i 20 sekunder. Tack slutten av rush til venstre inne rail av stolen 1-tommers fra venstre forben.

2 Ta rush opp og over front rail under og opp til høyre for rush. Gå over rush til venstre og over venstre side rail under og opp i midten foran på setet. Gå til høyre, tar rush opp og over på høyre side rail under og opp krysset over rush og foran jernbane til undersiden. Tack slutten av rush 1-tommers fra høyre fremre ben.

3 Start andre veve av vinne neste stykke rushet 1 1/2 inches fra venstre forbeinet langs innsiden av venstre side skinnen. Følg samme vevemønsteret holde rush tett mot første veve av rush. Tack slutten av til høyre underskinne 1 1/2 inches fra høyre fremre ben. Fortsett inngangs veve inntil inngangs péndlebredden er selv med på innsiden av bakre beinet. De fleste stolene er bredere i fronten. Inngangs veve kompenserer for dette ekstra bredde.

4 Start fulle veve av vinne en ny lengde rush nær venstre bakre beinet på innsiden av venstre side skinnen. Veve foran veven, men ikke tack av til høyre side. Ta rush opp og over ryggen rail nær den høyre bakbenet. Ta rush opp og over rush til høyre og over høyre side rail under og opp til venstre. Ta rush over venstre sideskinne under opp og over rush til baksiden og over ryggen rail. Gjenta veve i fem omganger.

5 Mål bredden av setet mellom de bakre ben av stolen. Trekk 2 inches. Skjær en papp trekant til denne størrelsen. Skjær trekanten i to, kutte toppen av trekanten av. Kast toppen av trekanten. Marker de resterende stykket som back. Gjenta dette for hver side og foran. Merk hver. Klipp to flere identiske stykker av hver side, slik at du har tre filler brikker i hver form. Sett de tre fyllstykker mellom rush lag med poengene mot de stolben. Disse trenger ikke å være nøyaktig, papp bidrar ganske enkelt å støtte setet.

6 blokk rush ved å plassere en trekloss på skinnen ved siden av rush og hamring på treverket mot rush å stramme rush mot hver stol ben. Dette bør gjøres hvert fjerde eller femte veven. Knytte nye tråder i gamle tråder på baksiden, venstre, undersiden av veven. Hold vri rush i vri retning for å holde den sterk som du veve. Veve og blokk til bare en 1-tommers plass i én retning forblir åpent.

7 veve et åttetall å fullføre stolsetet. Ta rush opp og over den fremre skinnen. Ta rush opp i midten og over ryggen jernbane og ned til undersiden. Gjenta. Fortsett åttetall til stolsetet er fullført. Tack av endene til nærmeste inni rail.

Hint

  • Avslutt sete med like deler av linolje, løsemidler og løsemiddelbasert polyuretan. Påfør to strøk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com