Hva gjør Karbonmonoksid Sticker Mean på en A / C Unit?

October 18

Karbonmonoksid, silent killer, er en snikende luftbåren gift utgitt av funksjonsfeil gass-brenning apparater. Oppdages av menneskelige sanser, er kullosforgiftning ansvarlig for mange dødsfall hvert år. Huseiere og utleiere installere ofte karbonmonoksid detektorer i nærheten av apparater som kan lekke giftig gass. En alarm som ligner på en røykvarsler høres når enheten oppdager karbonmonoksid i lufta, advarer de nærliggende å gå ut og søke hjelp.

Hva er karbonmonoksid?

Karbonmonoksid (CO) er en svært giftig, luktfri gass ofte genereres i hjemmet ved funksjonsfeil ovner, gassovner, vedovner, parafinlamper og biler når organisk drivstoff ikke er helt brent på grunn av mangel på oksygen. Fordi gassen er umulig for mennesker å oppfatte, buildups i hjemmet ofte gå ubemerket inntil forgiftning symptomene begynner å vises. US Centers for Disease Control og Prevention anslår at flere tusen mennesker i året ender opp i akuttmottaket på grunn av kullosforgiftning.

varsel~~POS=TRUNC klistremerker

Karbonmonoksid detektorer er den vanligste måten å oppdage farlige gasslekkasjer før de kan eskalere. CO-sensitive alarmer, omtrent på størrelse med en røykvarsler er montert i nærheten av en potensiell kilde til CO. Varselskilter som beskrives i Resources ofte følger detektorer for å advare huseiere av risikoene for kullosforgiftning.

Klistremerker på AC Units

Selv air condition enheter er ikke kilder til karbondioksid, blir de ofte koblet til det samme ventilasjonssystem som ovnen i sentralt oppvarmede egenskaper. En karbonmonoksyd lekkasje fra ovnen har derfor et potensial til å reise gjennom huset ganske raskt. Plassere et klistremerke på AC varsler folk til de potensielle farene ved karbonmonoksid gjennom sentrale luftsystemet.

Staying Safe

Gjør det til en vane å sjekke batteriene i karbonmonoksid detektor og CO-nivåene på det digitale displayet, hvis det er mulig, så ofte som mulig. Det tar bare et raskt blikk for å sikre at luften i hjemmet ditt er trygt. Noen detektorer kan kobles til en stikkontakt for å fjerne behovet for utskifting av batterier. Kullosforgiftning symptomer er hodepine, kvalme, svimmelhet og influensalignende følelser.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com