Hvordan Plant japansk Maple Seeds

August 24

Hvordan Plant japansk Maple Seeds


Japanske lønn trær er mellomstore Maples som kan nå høyder mellom 15 og 25 fot, ifølge Maple-Trees nettsted. De mange ulike varianter av japanske Maples betyr at de du plante fra frø kan ha en rekke opptredener. Japanske Maples kan vokse rett eller inn i en busk-form og blad farger kan variere fra grønn til nesten sort. Hvis du ønsker å legge til japansk lønn til landskapet, kan du spire trær fra frø.

Bruksanvisning

1 Begynn spirende de japanske lønn frø inne 90 dager før du har tenkt å plante dem. Velg en dato for å plante frø når du vet at det vil være noen risiko for frost - som vil variere avhengig av regionen av landet der du bor - og begynner spiring prosessen 90 dager før.

2 spire japanske lønn frøene ved å dyppe dem i en skål med varmt vann over natten og deretter overføre dem til en forseglet frysepose med fuktige organiske potting materialer, slik som sand, mose eller vermikulitt. Legg dem i kjøleskapet og la urørt for de første 60 dagene, og deretter sjekke dem minst en gang per uke for å se om de spirer. Ifølge Free planter, kan du fjerne hvert frø som det spirer og plante den.

3 Kombiner flere organiske materialer for å skape en ideell jord blanding der å spire de japanske lønn frø. Selv Sooner Plant Farm nettside sier at mange ulike organiske forbindelser vil arbeide for å spire japansk lønn frø. Det anbefaler en blanding av 3 deler bakken furubark til en del perlite, blandet med 6 lbs. av en 18-6-12 slow release gjødsel og 4 lbs. av kalk per kubikk verftet.

4 Rake det organiske materialet mix på med jord på et solrikt sted hvor du har tenkt å plante japanske lønn frø. Plasser spiret frø på toppen av jorda, børsting et fint lag av jord over toppen av dem, slik at de så vidt dekkes. Vanne jorda å fukte.

5 Vann japanske lønn frø igjen bare når jorden der de er plantet tørker ut. Fortsett denne prosessen med å la jorda tørke helt ut og deretter vann i munnen bare til fuktig. Når treet har vokst til en høyde på 2 eller 3 fot, har det som regel en god nok rotsystem til å trekke sin fuktighet fra bakken.

Hint

  • Den 90-dagers før spiring tidsramme bør gi frø tid til å spire med grønt før transplantasjonen, ifølge Free Planter nettstedet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com