Hvordan Paint en Laminert Closet

November 5

Hvordan Paint en Laminert Closet


Laminat som brukes på møbler er ofte en uinteressant fargen, men det er for dyrt å erstatte det. Dette gjør male et levedyktig valg. Maleri laminat kan virke umulig på grunn av glatt, skinnende overflate. Men det kan gjøres med suksess hvis du tar deg tid til å gjøre det riktig og bruke de riktige forsyninger. Sørg for at du har tid til å male laminat som det kan ta over en uke å fullføre fordi du er slik at så mange strøk med primer, maling og lakk tørke før du påfører neste strøk.

Bruksanvisning

1 Fjern all maskinvare fra skapet og ta den fra hverandre så mye som mulig. For eksempel, ta av dørene eller trekk ut skuffene om det har noen. Sett alle brikkene på en dråpe klut for å beskytte gulvet under.

2 Sand laminat overflater med 220-sandpapir på en palme slipemaskin. Sand noen små eller vanskelige å nå områder for hånd. Fortsett sliping til laminat er ikke skinnende lenger.

3 Tørk av laminat med tack klut for å fjerne slipestøv. Du kan også støvsuge overflaten hvis du foretrekker det.

4 Bruk en primer på laminatet ved hjelp av en skum maling valse eller bust pensel. Skap en tendens til å ha mye flate overflater så en skum maling roller vil gjøre jobben gå fortere. Bruk en primer beregnet for laminat. Noen av disse primere vil staten de er for blanke overflater. Dekk hele skapet overflaten med primer og la det tørke i samsvar med produsentens anvisninger. Dette kan ta opp til en uke, men det er viktig å la primeren holder seg på riktig måte eller malingen vil ikke holde seg godt til overflaten.

5 Maling laminat på samme måte som man anvendt primer, ved anvendelse av en maling som utfyller primere dere anvendes, slik som lateksmaling med latex primer. La den herde i henhold til pakken instruksjoner og deretter bruke en andre strøk.

6 Spray eller pensle en polyuretan fugemasse på malt overflate. Dette er nøkkelen til å holde malingen på så lenge som mulig. La sealer tørke i henhold til pakken instruksjoner og deretter gjenta til du har fem strøk med sealer på laminat.

Hint

  • Arbeid i et godt ventilert område under prosessen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com