Slik installerer en jordfeil-Protected Outlet

September 6

En jordfeil-beskyttede uttaket gir deg nødvendig beskyttelse mot en farlig sjokk og elektriske støt. Hvis et kort til jord er til stede, oppdager dette uttaket denne korte og vil utløse kretsen slik at elektriske strømmen slås av automatisk. Dette uttaket er oftest installert for utendørs uttak, kjøkken utsalgssteder, bad uttak og andre steder vannet vil være til stede. Du trenger ikke å være en elektriker til å installere denne typen uttak, skjønt. Alt du trenger er en skrutrekker for å endre utløps selv.

Bruksanvisning

1 Slå av hovedstrøm ved sikringsskapet og fjerne frontplaten fra den eksisterende uttaket ved å skru den midterste skruen med skrutrekkeren.

2 Fjern den eksisterende uttaket ved å skru de øvre og nedre skruene og trekke uttaket mot deg.

3 Fjern ledningene fra skruene som er på sidene av uttaket.

4 Skru den sorte ledningen på skruen merket "hot" på GFCI stikkontakt. Skru den hvite ledningen på skruen merket "hvit" eller "nøytral" på din GFCI stikkontakt. Skru den nakne kobbertråd på den grønne bakken skruen på GFCI.

5 Skru bryteren inn i koblingsboks ved å stramme de øverste og nederste skruene. Skru på frontplaten. Du er nå ferdig med installasjonen. Slå strømmen på igjen og teste din installasjon.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com