Hvordan velge rustfritt kokekar

October 24

Hvordan velge rustfritt kokekar


Når du vurderer et kjøp av rustfritt stål kokekar, kan du spare penger ved å unngå dårlig kvalitet stykker eller sett. Se på forskjeller i stil, pris og kvalitet og bestemme hvor mye frihet budsjettet tillater deg å kjøpe rustfritt kokekar av ditt valg.

Bruksanvisning

1 Lag et budsjett for kokekar. Spør deg selv hva den høyeste prisen er at du er villig til å bruke på rustfritt stål kokekar du ønsker. Prisene avhenger av mange faktorer, blant annet antall brikker i et sett (med mindre du kjøper individuelle stykker en om gangen), og tykkelsen, også kalt "måle" av kokekar. Jo tykkere stykket, jo sterkere og mer langvarig - og dyre - vil det være.

2 handle på nettet eller gjennom kataloger først for å få en idé om den stilen du vil ha, og prisen på det merke eller stil av rustfritt stål kokekar. Sjekk beskrivelsen for gauge av kokekar. Jo lavere tallet er, ifølge Aubuchon Jern jo høyere måleren - for eksempel et rustfritt stål stykke som er 10 gauge rustfritt stål er tykkere enn et stykke som er 18.

3 Se etter tall som betegner nikkelinnholdet i rustfritt stål kokekar. Dette bør være på stedet beskrivelse, om du ser på nettet, eller på emballasjen, hvis du handler i en frakoblet butikken. Broadway Panhandler forteller at rustfritt kokekar utpekt som 18/10 har en høyere nikkelinnhold enn kokekar utpekt 18/8. Den tidligere ikke reagerer med sure matvarer, for eksempel tomatsauser, mens sistnevnte, lavere nikkelinnhold, kokekar kan. Matlaging sure matvarer i disse kan forårsake korrosjon og grop, forkorte levetiden på kokekar.

4 Spørre om garantier og lese liten skrift. De fleste kokekar kommer med noen garanti for at det vil, ved normal bruk, fungerer godt for en viss tid. Vilkårene gjelder vanligvis ting som rengjøring med anbefalte rengjøringsmidler eller du annullere garantien - det er veldig viktig, derfor, at du leser alle advarsler. Hvis du kjøper en billig stykke rustfritt stål kokekar, kan dette ikke være så viktig for deg; mange kvalitet stykker, men er kostbar, og du vil ønske å sørge for at du ikke ut en masse penger hvis kokekar svikter på noen måte i løpet av de første 30 dagene.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com