Lekker Pipe i et dreneringssystem

August 4

Lekker Pipe i et dreneringssystem


En underjordisk dreneringssystem er designet for å fange opp og bære overflødig vann borte fra hjemmet fundament til en trygg stikkontakt, for eksempel en grøft eller en gate rennesteinen. En lekk rør vil kompromittere hele systemets effektivitet og må tas opp umiddelbart. Når årsaken til lekkasjen er identifisert, gjør-det-selv kan reparere eller erstatte en skadet rør med grunnleggende materialer og et par timer med arbeid.

Lekkasje Identifikasjon av Sight

Det første trinnet i å reparere en lekk avløpssystemet er å identifisere kilden til lekkasjen. Gå løpet av avløpssystemet og plante en hage eierandel i sentrum av en erodert område av myk, vannmettet. Refererer til et diagram over i kloakksystemet og finne det nærmeste røret i forhold til den myke plaster.

Acoustic Leak Identification

Dersom kilden til lekkasjen er ikke opplagt etter vanndammer eller erosjon, leie en bakke mikrofon og hodetelefon. Hold mikrofonen noen inches fra bakken der rørene kjøre. Lytt til en økning i volum for å finne den nøyaktige plasseringen av lekkasjen. For referanse, plasserer mikrofonen i nærheten av en ventil eller hydrant. Hold volumet på et konsistent nivå og lytte til en betydelig økning som bør utvide 3 til 4 fot rundt lekkasjen. Legg merke til at volumet skal være avhengig av vanntrykket, er typen av det materiale som røret er laget av, og alvorlighetsgraden av lekkasjen. Maksimere volumet hvis du forventer lekkasjen er mindre eller hvis rørene er PVC.

årsaker

Å kjenne årsaken til en lekkasje bidrar til å hindre dem i fremtiden. Potensielle forklaringer på problemet varierer fra underjordiske trerøtter punkterings et rør og en tresko i systemet som tvinger vannet å sive ut av hullene i rørene, skjøter som feilaktig ble forseglet. Hvis du ikke finner noen tresko eller fysiske skader på rørene eller ledd, sjekk skråningen av rørene. Nedløpsrør bør følge en svak skråning for å lede vann til det angitte utløp. Hvis lekk rør sitter flatt og tett, kan vannet siver ut av røret og tilbake i våte områder, spesielt ved kraftig regn.

Reparere

En måte å spare penger på dette prosjektet er å erstatte den skadede delen med en neopren kobling i stedet for nye rør. For å gjøre dette, kuttet ut den skadede delen og monter gummihylse over den åpne slutten av kuttet rørene. Sikre ermene med metall klemmer og pakke bakken under koplingen med grus for å holde den fra sagging.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com