Hvordan Fest Particle Board til en Cement undergulv

July 22

Hvordan Fest Particle Board til en Cement undergulv


Sponplater tetthet skaper et fast, flatt underlag for å installere teppe eller vinylbelegg. Installere sponplater til en sementgulvet er litt mer utfordrende enn å installere materialet over en tre gulvet. Hovedutfordringen er å kjøre en spiker gjennom sponplater og inn i betongen. Laget med herdet stål, vil murverk negler trenge inn i en sementgulvet og hold sponplater på plass. Kombinere mur negler med en kvalitet vannbasert lim vil sikre sponplater ikke atskilt fra det konkrete og ødelegge installert gulv.

Bruksanvisning

1 Sweep rusk fra overflaten av betongen med en stiv-stritter kost. Fjerne fastkjørte materiale fra overflaten av betongen med et metall maling skrape.

2 Påfør sementbaserte materialer leveler til eventuelle sprekker og lave flekker på betong med en spiss murskje. Blande gulvet bryggen inn i området som omgir ufullkommenhet å eliminere rygger.

3. Deksel den ene siden av sponplater med vannbasert klebemiddel, ved hjelp av 3/16-inch V-tannet sparkel.

4 Legg den klebemiddelbelagte side av sponplater på betonggulvet med ett hjørne av den sponplate som sitter 3/8 tomme fra det hjørne av rommet. Opprettholde 3/8-tommers gap mellom kantene av trefiberplater og veggen.

5 Kjør en mur spiker inn i betongen, 2 inches i fra ett hjørne av sponplater med en £ 2 slegge. Sette inn en spiker hver 12 inches tvers over bredden av arket. Bevege seg nedover lengden av platen, å plassere en ekstra spiker hver 16 inches til sponplater er festet til betongen.

6. Mål avstanden mellom kanten av det første arket trefiberplater og veggen parallelt til enden av arket.

7 Marker den målte avstanden til sponplater med en snekker blyant.

8 Skjær arket av sponplater til lengde med en sirkelsag.

9 Installer sponplater som du installerte forrige ark.

Hint

  • Bruk vernebriller ved hamring mur spiker inn i betong.
  • Bruk støvmaske når kutte sponplater for å unngå innånding av fint støv som avgis under skjæringen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com