Hvordan Bruk Utvendig kjellervegger slik at du får fuktighet

August 24

I kampen for å redde ditt hjem fra den omfattende og kostbare skader som overdreven innendørs fuktighet kan føre til, er det kritisk viktig å vurdere hvordan du kan lage dine vegger på en måte som bidrar til å kontrollere fuktighet. Siden veggene er barrierene mellom innsiden av hjemmet ditt og utendørs, de er de første forsvarslinje i å hindre fuktproblemer. Kjellervegger, for eksempel, kan være konstruert på en måte som gir maksimal fuktighetskontroll.

Bruksanvisning

1 Installer en "kapillær pause" membran inne i veggen. De beste materialer for å bruke til dette formålet er tettet metall blinkende eller en EPDM-type membran. Monteres horisontalt, vil denne membranen å hindre fukttransporterende vann opp fra mur grunnmur.

2 Legg en dampsperre i alle kjelleren yttervegger. Bruk polyetylen film, asfaltbelagt eller laminert papir eller Kraft-støttet aluminiumsfolie installert i alle yttervegger mellom utforming og interiør vindsperre eller vegg finish. Denne dampsperre forhindrer kondens inne i veggene fra å gjøre sin vei inn i kjelleren.

3 Avslutt kjellervegger med dampbestandig maling eller tapet. Typer maling som er best brukt som fuktsperrer inkluderer oljebaserte eller aluminium maling; se etter de med en "perm" verdi på under 1,0 oppført på produktmerking. Hvis du vil heller ikke male kjellervegger, er vinyl tapet kjent for å motstå dampstrømmen gjennom vegger slik at du kan bruke den til å hindre fuktighet buildup inne i kjelleren.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com