Doodlebugs som lever i Dirt

October 8

Doodlebugs som lever i Dirt


Larver av antlions, en damselfly lignende insekt, er referert til som "doodlebugs". De konstruere forseggjort groper i sandholdig jord for å fange byttedyr, slik som maur og andre insekter. Byttet faller inn i Doodlebug groper, hvor de lett blir fanget opp. Doodlebugs anses fordelaktig insekter, å tilby en tjeneste som en naturlig insektmiddel i hagen.

Beskrivelse

Den voksne antlion ligner en damselfly, med antenne som er kortere og bøyd. Voksne måle 1 til 2 inches lange og har en brun til grå legeme. Som fluer, de har 4 like store vinger. Maurløver larver har en bred, flattrykt kropp, tre par korte bein og et flatt hode. De har lange kjever som brukes for å injisere bytte med gift når jakt.

Livssyklus

Voksen Maurløver hunner legger egg i varme, tørre områder. Den kvinnelige setter hennes underliv i jorden, legger ett egg under bakkenivå, med opptil 20 egg per nettsted. Den klekket larver vil tære på små insekter, særlig maur, for inntil to år. De danner til slutt kokonger og forpupper seg. Voksne leve i fire uker, parring om natten. Hunnene legger egg, og syklusen begynner på nytt.

konstruere Pits

Doodlebugs grave et grunt, kjegleformet grop omtrent en tomme dyp. Insektene forlate spiralformede stier som ligner kruseduller som de graver graven, derav navnet. Insektene bygge grop i skitt bestående av små, løse partikler, slik som kvartssand og rød sandstein. Larvene grave gropen ved hjelp av sine brede, ovale livet å pløye og deres flate hoder å flick skitt oppover. En doodlebug pit kan bygges i løpet av 15 minutter.

fange Prey

Når brønnen er bygget, venter doodlebug på bunnen under jorden med bare sin underkjever utstående. Når en maur eller andre insekter skritt på kanten av graven, smuldrer jorda og den faller ned i avgrunnen. Vente doodlebug skjærer insekt og injiserer det med gift, så suger ut sine kroppsvæsker. Etterpå kaster doodlebug kadaveret ut av gropen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com