Hvordan Paint en aksent vegg

August 15

Hvordan Paint en aksent vegg


Maleri aksent vegger er lett når du bestemmer fargene du skal bruke. Men å finne ut akkurat hva slags farge er riktig for deg rommet er litt arbeid. Velg farger som går med innredning av rommet ditt og bringe rommet sammen mens gripe tak oppmerksomhet. Aksent veggene er ment å være det sentrale punktet i rommet, eller for å trekke oppmerksomhet til et annet fokuspunkt. Ha dette i bakhodet når du velger en vegg for å fremheve.

Bruksanvisning

1 Velg hvilken vegg å male for aksent vegg. Aksent veggene er ofte mindre vegger, slik at fargen ikke overvelde rommet. Vegger uten vinduer og dører fungerer godt fordi de ikke har noe å bryte opp fargen. Men hvis rommet har allerede et samlingspunkt, for eksempel et vakkert stykke kunst eller en peis, male veggen bak det en lys, komplementærfarge til å håndheve det sentrale punktet.

2 Bestem fargevalget du ønsker for veggen. Maling i en monokromatisk ordningen ved å velge en farge og male alle veggene i denne fargespekter. For eksempel vil en blå monokromatisk fargevalg har tre lys-farget blå vegger og aksent veggen som en dristigere blå. For en tilsvarende fargevalget, velge to farger som er naboer på fargehjulet. Prøv for eksempel tre myke gule vegger og en dristig oransje en. Komplementære farger har en dristigere effekt og innebære å velge farger som er motsatt av hverandre på fargehjulet. For eksempel, myke gule vegger og en lilla aksent vegg.

3 Velg et maleri glans og teknikk for aksent vegg. En skinnende glans gjør veggen skiller seg ut mer når de gjenværende tre veggene er matt. Vurder også gjøre aksent vegg teksturert eller mønstret med striper, bilder eller dekaler. En aksent vegg som har en fet farge og design, for eksempel en lilla vegg med grå fugl dekaler på det, vil virkelig trekke øyet.

4 male veggen ved å feste noen feil med gips sammensatte og sandpapir. Vask veggen og la det tørke grundig. Påfør en farget primer først og la det tørke i 36 timer. Følg med maling farge. Legg et lag hvis ønskelig. La den tørke grundig.

Hint

  • Den beste dagen å male er varm og tørr. Prøv ikke å male om det er svært fuktig eller om det er en storm kommer.
  • Vask hender og pensler med varmt vann umiddelbart etter bruk.
  • Ikke hell overflødig maling i avløpet. Se inn maling gjenvinning i ditt område. Du kan også være i stand til å gjenbruke maling for andre prosjekter eller donere den til ditt barns skole for drama eller andre prosjekter.
  • Åpne vinduer og dører for å hjelpe malingen tørker raskere. Ventilasjonen vil også holde deg trygg når du maler.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com