DIY Backyard Shed

September 4

En bakgård skur gir et sted å lagre gressklippere, hageredskaper og utstyr, sykler, fiskeutstyr og andre elementer som må være praktisk, men ut av veien for daglige husholdning aktiviteter. Shed konstruksjonen er ikke enkelt; det krever snekring verktøy og ferdigheter, mye det samme som å bygge et hus. Men et hus kan bruke betongblokker og standard framing trelast til å bygge en grunnleggende 8-by-10-fots skur å passe fint inn i en bakgård.

Bruksanvisning

1 Finn skur i et flatt område med god drenering og solid jord, med ingen store trerøtter, underjordiske verktøy, store steiner eller andre bygge hindringer. Rake området glatt og klare det av blader, gress utklipp eller annet rusk. Marker skur med innsatsen i hjørnene og byggherrens hyssing i mellom. Square omrisset ved å måle diagonalt med et målebånd og justere innsatsen til disse avstandene er identiske.

2 Sett tre rader med fire solide betongblokker langs sidene og i midten av skur området. Rett langsidene av blokkene med sidene av skur og plass innvendig blokker 24 inches hverandre i sentrene. Lå et styre på tvers av blokker med et nivå på det og nivå blokkene i alle retninger ved å justere skitt under hver blokk som trengs. Mål hjørne blokk til hjørneblokk for å teste for firkantet.

3 bygge en plattform gulv. Lag en 8-by-10-fots rektangel av trykk-behandlet to-by-4-tommers plater, ende styrene en full 8 fot, sideplater 9 fot 9 inches å tillate slutt 2-av-4s. Nail denne rammen sammen med en hammer og innramming negler; måle diagonalt for å gjøre det kvadrat. Skjær fire 2-av-4s 7 fot 9 inches å gjøre gulvbjelker. Nail dem 24 inches hverandre over hele rammen.

4 Plasser rammen på betongblokkene. Bruk en lang nivå for å teste den for nivå; justere blokkene på nytt hvis det er nødvendig for å gjøre plattformen ramme nivå. Dekk rammen med 3/4 tommers kryssfiner, med toppen korn kjører på tvers av bjelkene. Sett en full 4-by-8-fots ark på hver side, men starter på motsatt ende så sømmene ikke justere. Skjær et panel for å fylle i den åpne plassen. Nail kryssfiner til sidebåndene og bjelkelag.

5 Gjør fire vegger, en med en dørkarm. Foreta enkle rektangler med topp og bunnplater og endetapper. Square grunnrammen og legge innvendige pigger på 16-tommers sentrert mellomrom. Bruk fullt 8-fots 2-by-4s for sluttveggplater, 9-fots-9-tommers plater for sidevegger. Bruk døråpningen med en 2-by-6-tommers header bord spikret horisontalt mellom to stendere; basen høyde og bredde på dimensjonene på en pre-hang dørkarmen. Ferdig i dørkarmen med pigger fra bunnen av toppteksten til bunnplaten, på hver side av døren, og fra toppen av toppteksten til topp-platen.

6 Løft veggene og spenne dem med 2-av-4s naglet til studs og til påler i bakken. Bruk et nivå for å få dem lodde vertikalt og test hjørner med en innramming kvadrat for 90-graders vinkler. Nail bunnplater til plattformen og hjørnestendere sammen. Bind veggene sammen med cap boards, 10 fot lang på sidene for å strekke seg over endeveggene, 8 fot 9 inches på endeveggene.

7 Skjær 12 sperrer for takstoler på en 4/12 banen, noe som tilsvarer en 4-tommers økning per foten av rafter løp. Juster 4-tommers mark på tynn tunge en innramming kvadrat og 12-tommers mark på den brede blad på toppen av et bord for å lage en vinkel på slutten av brettet for et lodd kutt, for å gjøre en topp. Mål 50 1/2 inches ned i bunnen av brettet fra lodd kutt og merker en trekant birdsmouth kuttet for å passe på veggen. Mål 1-tommers opp i styret og 3 1/2 inches opp bunnen for å danne den trekanten.

8 Legg en fot for et overheng eller takfot, for å gjøre en total rafter lengde på 62 1/2 inches. Mark som rafter ende eller hale i en vinkel på baksiden av lodd kuttet, skjønte ved å sette poenget med plassen på toppen av brettet. Kutt alle rafter vinkler med en sirkelsag.

9 Monter takstoler ved å sette et par av sperrene på et flatt underlag med lodd kutt parret. Sikre at peak med en metall-kontakt kalles en kile, som overlapper skjøten og er naglet til begge sperrene. Måle en 2-av-4 for å passe mellom sperrene en tredjedel av avstanden mellom topp og veggen lagerpunktet. Skjær endene på vinkler for å passe mellom sperrene og sikre linje slips med gussets. Nail gussets på begge sider av hver truss.

10 Løft sperrene på taket, ett om gangen og sette dem i lodd, ved hjelp av et nivå. Spiker dem gjennom birdsmouth kuttet til veggen cap boards. Legg gavl studs på slutten takstoler, 2-av-4s kuttet for å passe mellom korset uavgjort og endeveggen cap. Dekk takstoler, når de er satt, med oriented strand board bekledningen.

11 Staple taktekking papir over OSB, kjører paneler langs og overlappende sømmer fra toppen. Installer helvetesild, som starter på bunnen av hver side av taket. Nail den første raden av helvetesild, med fanene til toppen, for å danne en jevn linje på taket kanten. Legg til andre helvetesild med tappene overlappende i henhold til produsentens anvisninger. Shingel begge sider av taket og legge cap helvetesild til toppen for å forsegle den.

12 Sett utvendig karakter kryssfiner på veggene. Bruke to fulle paneler og en halv-panel, skåret på langs, på hver side, to hele plater på baksiden endeveggen og platene kuttet for å passe på hver side av portåpningen. Klipp trekantede seksjoner for å dekke gavlene. Bruke 1-av-to-tommers bjelkeplater i løpet av de vertikale skjøtene. Tilsett 1-by-4-tommers trim styrene i hjørnene, over horisontale sømmer på endeveggene, og der veggene møtes taket - gjærings topper på endeveggene for å matche topp.

13 Installer en pre-hang dør i grove rammen. Sett døren og rammen på plass og nivå og firkantet det, justere det med koniske tre shims for å få en tett solid passform. Installer det med lange skruer som drives med en skrue pistol gjennom dørkarmen inn i de grove ramme studs. Trim døren med en-av-4s på hver side og over toppen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com