Hvordan kan jeg trygt Clean & fjerne svart mold i mitt hus?

December 26

Hvordan kan jeg trygt Clean & fjerne svart mold i mitt hus?


Skrubbing svart mold på husholdningenes overflater sprer sporer og ikke utrydde innebygd svart mold. Black mold er giftig. Det bør fjernes og kastes for å utrydde mikrobiologisk vekst sporer. Black mold vokser på gips, puss, fliser, himling fliser, lys og vifte inventar, gardiner og tre trim. Mold er en levende organisme og er stadig multiplisere. En krone-størrelse området inneholder millioner av sporer. Forstyrret, sporer spres, land og formere seg. Overflater i tilknytning til svart mold, som vegger, inventar, møbler og tepper, er utsatt for muggsoppsporer.

mold Forvaring

Før du berører eller fjerner materiale som er berørt av svart mold, bør rommet inneholdt. Fjern alle fristilt elementer i rommet som ikke er berørt av mold. Disse inkluderer møbler, gardiner og inventar. Nøye inspisere vegger og tak. Dekk upåvirket vegger med heavy-duty plast og tape. Dekk alle døråpninger til mugg-infisert rom. Ventiler til utsiden ved å åpne vinduer; bruke en avtrekksvifte hvis mulig.

Fjerne Mold

Før forstyrre mold, bruke verneutstyr, en respirator, hansker og vernebriller. Ta den svarte mold-infisert materiale å bruke de riktige verktøyene. For eksempel vil fjerne mugne gips, bruke en gips sag, brekkjern og hammer. Hvis bare fans eksos er mugne, fjerne fansen.

Uten å forlate inneholdt rom, nøye bag mugne materiale eller inventar i plast entreprenør poser. Tette. Posen og kast i plast og tape som ble brukt som barrierebeskyttelse.

Rengjøring og reparasjoner

Behandle eventuelle veggen studs eller framing bak mugg-infisert tapet med beis blokkering, blekemiddel eller godkjent mugg hemmere. Følg produsentens anbefalinger for tørketid. Erstatt alle fjernede materialer og inventar med nye produkter.

Hvis du ikke får tilgang til visse områder eller helt bli kvitt mold, ta kontakt med en mold-fjerning spesialist.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com