Rock Peis Ideas

November 25

Ved hjelp av stein som en innvendig byggemateriale bringer utsiden i og oppretter en forbindelse til naturen. Dens jord-tone farger legge en varm og solid følelse til et rom. Ved hjelp av stein i en peis surround skaper en sterk midtpunkt i alle rom eller utendørs plass. Velge en stein peis form er avhengig av størrelsen på rommet og stilen på innredningen. Arbeide med organisk form av rock tillater en designer til å lage one-of-a-kind mønstre.

Tenk Takhøyde

Lag mer enn bare en peis surround ved å ta steinen opp til taket. Mantles kan plasseres innen design eller fjernes for å skape en mer ruvende effekt. Bæring av stein til taket gjør en stor uttalelse, og utpeker en solid, forankring bilde i et rom. Takhøyde kan være en begrensende faktor i et mindre rom. Test ideen ved å lage en "dummy" peis av papp dimensjonert til dimensjonene av den ønskede utforming. Opprette en "dummy" kan avdekke behovet for en annen størrelse eller form.

Innlemme The Wall

Mange peis omgir passer tett rundt brennkammeret eller brann åpning. Vurdere å utvide rock peis over en vegg. Peisen åpning kan være sentrert eller off-sentrert avhengig av hvordan rommet brukes. Legg en kappe som strekker seg hele lengden av peisen slik at familiebilder, blomster eller kunstverk kan vises. Utvide peisen gjennom en vegg som skal deles av to rom er en annen peis idé. Et dobbelt ildsted kan inneholde som bærer steinen gjennom åpningen og videre til den andre peis surround.

Velg forskjellige størrelser

En flott ting om rock er at den ikke kommer i en jevn størrelse, form eller farge, med mindre en forhandler eller grossist har kuttet stykker på den måten. Bruk stein av uregelmessige størrelser, slå dem på deres sider, slå dem med forsiden frem, gjøre dem høye, vise sin variasjon i kant detaljer og form. Ta små, mellomstore og store steiner. Finn en steinhugger med en teft for å arrangere og skape den type mønster trengs. Be om å se Mason portefølje installasjoner i person og ikke bare fra fotografier. Velg mønstre fra historiske referanser som kunst og håndverk arkitektoniske bevegelse eller gamle fjellvegger som finnes i små 18. og 19. århundre byene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com