Hvordan Lay keramiske gulvfliser på Wood

June 30

Hvordan Lay keramiske gulvfliser på Wood


Hvis du ønsker å vite hvordan du skal legge keramiske fliser direkte over tregulv, er det korte svaret du bør ikke. Wood bøyer, spenner og trekk. Det er et alvorlig problem for keramiske fliser, som har en tendens til å sprekke hvis materialet under dem ikke er bunnsolid. Løsningen er å legge solid sement bord over gulvet før du legger flisen. Denne planen anbefaler 1/2-tommers sement bord, men hvis du bruker fliser av en firkantet fot eller større, eller fliser på et bad eller kjøkken, kan det være lurt å gå til en 5/8-tommers bord for ekstra stabilitet og fuktbeskyttelse.

Bruksanvisning

1 Legg den første delen av sement bord i et hjørne av rommet. Bruke blyant, spore en linje rundt på brettet på tregulvet. Fjern styret. Spread snekker er lim rundt området innenfor linjene. Sett sement bord ned igjen, og trykk på plass. Bruke din drill og skrutrekker bit, sette skruer hver 6 inches i møte med styret ned i treverket under. Sink skruehodene like under sement bord overflaten.

2 Gjenta prosessen for resten av sement bord stykker, legge dem i forskjøvet rader så det er ingen fire-veis kryss skapt av hjørnene av styrene. Skjær endestykkene til å passe mot veggen. (Å kutte sement bord, måle og merke den lengden du trenger fra slutten; legge din T-kvadrat over bredden på mark, gjøre en klippe langs T-torget med barberhøvelen kniv, stå brettet opp og smekk den på cut-linjen i en rett vinkel, deretter kutte langs linjen på motsatt side av brettet for å skille bitene).

3. Mål lengden og bredden på rommet, å finne og som markerer midten fra begge retninger. Legg din T-kvadrat på sementplater sammen merkene, og med blyant lage rette linjer til veggene i begge retninger, slik at du dele rommet i fire like deler.

4 Spre flislim med sparkel, jobber en del om gangen, fra krysset mellom linjene på midten av rommet for å så langt du kan nå mens kneler ved siden av området. Spre limet helt opp til de linjene du har tegnet, men tar seg ikke å skjule dem. Trykk på første flisen på plass på hjørnet av seksjonen, sammen linjene dine, og stille opp de andre fliser derfra, med plast avstandsstykker mellom dem. Fortsett til du har lagt så mange hele fliser som vil passe i seksjonen. Gjenta for hver av de andre seksjoner.

5 Vent over natten for full fliser å sette i limet før du skjærer noen brikker for å passe på kantene av rommet, slik at du kan knele på hele fliser. Ved slutten av hver rad av hele fliser, måle den gjenværende plassen til veggen; legge til ca 1/3 tommers å ta hensyn til avstandsstykkene; og bruke plattformen flis kutter for å kutte de siste brikkene til å passe. Kuttet side går mot veggen, og fabrikken sidene mot andre fliser. Når det tørker, er den klar for fuging.

Hint

  • Tørk bort alt overflødig lim fra kantene og sømmer av fliser, mens det fortsatt er vått, som det vil gjøre fuging enklere.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com