Hvordan Trekk Grease Fra en kloakk linje

June 26

Hvordan Trekk Grease Fra en kloakk linje


Er det en "glup, glup glup" lyd som kommer fra avløp? Dette kan bety at de er tilstoppet med røtter eller fett. De kan være i stand til å filtrere vannet langsomt i løpet av dagen, men noen ekstra gjester vil føre til at avløp til overløp. Du kan spørre en profesjonell til å rense avløp. Men, hvis du ønsker å spare penger, er det flere ting du kan prøve hjemme før du ringer i rørlegger.

Bruksanvisning

1 Bruk en renne renere. Avløp rengjøringsmidler, derimot, inneholder sterke kjemikalier, så du må bruke hansker, vernebriller og en respirator for å beskytte deg. Les instruksjonene nøye fordi kjemikaliene kan skade dreneringssystem. Hvis du har en septiktank, sørg for at kjemikaliene er egnet og vil ikke drepe alle bakterier systemet bruker til å behandle avfallet. Hell renere i avløpet eller skylle den ned i toalettet. Skyll systemet med massevis av ferskvann for å fjerne kjemikalier etter bruk.

2 Bruk husholdningsprodukter. Hell 1/2 kopp natron etterfulgt av 1/2 kopp eddik ned i avløpet. La løsningen sitte i noen minutter og deretter helle en gryte med kokende vann ned i avløpet. Du kan også skylle løsningen ned i toalettet. Eddik og natron arbeid for å løse opp fett, og det varme vann bidrar til å spyle rørene rent.

3 Bruk en stempelet for å frigjøre den renne av fett buildup. Sett noen overløpsrør eller andre åpninger i rørsystemet med våte filler. Påfør et tykt lag av vaselin til kanten av stempelet for å bidra til å skape en lufttett forsegling. For avløp, fyll avløpet med et par inches av vann for å hjelpe presse fett fra røret og begynne stuper. For toaletter, trykk stempelet ned over åpningen av toalett avløp for et par minutter. Kjør vann eller skylle toalettet for å sjekke om blokkeringen er klarert. Hvis den tette fortsatt, fortsetter stuper før den er helt ryddet.

Hint

  • For å unngå blokkerte avløp, ikke kast fettete rester i vasken eller toalettet. Bruk sitronsaft eller natron og eddik løsning på en jevnlig basis for å hindre fett buildup.
  • Avløp rengjøringsmidler er noen av de tøffeste kjemikalier tilgjengelig for huseiere. Bruk verneklær og håndtere med ekstrem forsiktighet. Oppbevar kjemikalier på et trygt sted borte fra barn og dyr.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com