Hvordan Design smijern rekkverk

July 19

Hvordan Design smijern rekkverk


Rekkverk av smijern utseende tiltalende både innenfor og utenfor et hjem. Rekkverk vil forbedre utseendet av visse typer innvendig trapp design. De vil også passe visse områder i hjemmet som romdeler. Et rekkverk ser passende mellom et rom og en step-down nivå, f.eks. Smijern rekkverk legge eleganse til utvendig verandaer og uteplasser, også. Det er viktig å velge rekkverk som samsvarer med hjem arkitektur, siden spinkel rekkverk vil avlede oppmerksomheten fra et hjem verdi. Rekkverk bør blande godt med et rom eller hjemmet eksteriør stedet for å stå ut for mye.

Bruksanvisning

1 Mål all plassen for rekkverk. Undersøke rekkverk kataloger for å lære om materialer og priser. Aldri installere billige rekkverk, siden de vil deformere og bøy over tid. Planlegg å bruke høykvalitets rekkverk laget for å vare i mange år. Besøk godt bygget boliger for å undersøke stiler og design for støtte innlegg og spiler.

2 Skisser grunnleggende form av smijern rekkverk i en gitt plass. Space balusters riktig å passe den generelle huset design. Finne ut måter å innlemme smijern rekkverk med tre støtte innlegg, dersom dette er hensiktsmessig. Bruk jern rekkverk for en mer åpen eller delikat utseende når tre rekkverk ville se for overveldende. Husk at jern rekkverk vanligvis ikke skille seg ut så mye fra curbside. Planlegg dem til å legge enhet til de strukturelle detaljer av hus fasaden, pent knytte alt sammen.

3 Installer fancy smijern rekkverk for et kunstnerisk preg. Bruk mer utsmykkede rekkverk i hagen mellomrom eller på et hjem som minner om gamle Sør, for eksempel. Skisser huset og hagen, slik at alle aspekter av dører, vinduer og skodder faktor i rekkverk design. Planlegg en balansert utseende som passer for bygningens eksteriør materiale, som murstein eller stukkatur. Bestem deg for hvor mye rekkverk skal skille seg ut, siden noen design kaller for en dristigere utseende.

4 Plan riktige fargene for rekkverk. Bruk svart for å hente ut hvit stucco tekstur på et hjem, for eksempel. Innlemme malt rekkverk i jeger grønn eller burgunder med visse typer murstein. Design rekkverk til enten kontrast kraftig for stor visuell appell, eller blander harmoni med den vakre fasaden. Bruk rekkverk som ser passende både på nært hold og på avstand.

5 Velg maskinvare nøye. Planlegg å installere alle rekkverk med høy kvalitet hardware som vil støtte mye vekt. Husk at rekkverk vil motta slitasje fra barn, familiemedlemmer og gjester, samt sterk vind hvis de er utendørs. Velg maskinvare som ikke ruster på betong eller andre overflater, og planlegge måter å sikre rekkverk så hardware er ikke så opplagt. Bruk bolter, for eksempel for å sikre rekkverk til trestolper i stedet for dristige biter av vinkel jern, som vil definitivt vise fra alle vinkler.

Hint

  • Design rekkverk ved å velge en port først, hvis en port skal brukes. Bestem på gate høyde og bredde før du velger resten av rekkverk, slik at alle komponenter av rekkverk vil se forholdsmessig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com