Slik konverterer Basic Lighting til en bevegelsessensor

July 31

Slik konverterer Basic Lighting til en bevegelsessensor


Grunnleggende belysning over trapper, i garasjen, i et vaskerom eller i et skap er alt du trenger. Du kan imidlertid oppleve at en oppgradering til en bevegelsessensor er et smart trekk. I disse områdene er det lett å tilfeldigvis la lyset stå på når du forlater området, og det kan bli den neste dag før du legger merke til det. For å hindre at det skjer igjen, bruk en bevegelse lys adapter for å konvertere grunnleggende belysning til motion sensor belysning.

Bruksanvisning

1 Ta lyspæren fra din grunnleggende lampen og sett den til side.

2 Skru bevegelse lys adapteren inn i eksisterende ligaen lys socket å konvertere ligaen slik at det gir grunnleggende bevegelse belysning. Når sensoren registrerer bevegelser, signaliserer det at lyset slås på, og lyset slås av automatisk når det ikke er mer bevegelse oppdaget.

3 Sett lyspæren tilbake i lampen, men denne gangen er det skruer inn i lys socket tilgjengelig på bevegelse lys adapter.

Hint

  • Bruk bevegelses lys adapter for å konvertere grunnleggende belysning i ethvert interiør eller eksteriør området. Det fungerer på alle lyspære opp til 100 watt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com