Wood Behandling for Tre Boring biller og larver

August 24

Wood Behandling for Tre Boring biller og larver


Den type behandling du bruker på veden som er smittet i ditt hjem avhenger først og fremst av hvilken type tre kjedelige biller og larver til stede. Tre kjedelig biller angriper ikke bare dekorative eller tremøbler, men også trevirke som brukes for boligstrukturen. De vanligste skadedyr er kjent som powderpost, deathwatch og falsk powderpost.

Identifikasjon

Voksen tre kjedelige biller måle ca 1/8 tommers til 1/4 tommers lang. De er slanke og generelt mellom rødbrun til svart i fargen. Det er tre klassifiseringer av tre kjedelige biller: den powderpost, den Death og den falske powderpost bille. Powderpost biller forlate et pulver rester, kjent som frass, i kjølvannet. Denne pulver stoffet ser mye som fint sagmugg eller baby pulver og er en kombinasjon av avføring blandet med bearbeidet trevirke saken. Den dødningeur later frass som er litt røffere i tekstur sammenlignet med powderpost biller, og den falske powderpost bille later frass som føles som pulverisert såpe og er den groveste av de tre. Føler frass hjelper deg å finne ut hvilken type bille du har i ditt hjem og vil avgjøre hvordan du skal behandle smittet tre.

Funksjon

Kvinne voksen tre kjedelige biller legger sine egg på overflaten av uferdige tre eller tre som er ubeskyttet, slik som under splinter eller i sprekker i treoverflaten. Falske powderpost biller faktisk fødte gjennom skogen for å lage en tunnel der å sette sine egg. Larvene av alle tre typer av bille oppstår det samme. De vil klekkes inne i straffefeltet av ubeskyttet tre og mate og vokse av det. Når de blir voksne de kommer ut fra skogen og umiddelbart kompis og starte prosessen på nytt. Larvene er den eneste scenen som lever av skogen.

typer

Ifølge ACES Publications, det er mer enn 30 typer lyctid biller og mer enn 200 typer dødningeur. Lyctid kjente bille hovedsakelig søke treslag, men har også blitt funnet i myke tresorter og kan ligge i forskjellige fuktighetsforhold. Ut av de 200 typer dødningeur, svært få av dem søke tre. De er den vanligste bille å hjemsøke gjennomsøker områder.

Forebygging / løsning

Forebygging er den beste måten å unngå tre billeangrep i dine møbler eller hus. For å hindre angrep, kan du forsegle og beskytte alle dine tremøbler som ikke allerede er beskyttet. Tre boremaskiner vil ikke angripe impregnert trevirke. Kontroller alltid noen tømmer som du kjøper for alle typer bygg i ditt hjem. Se etter tegn på tre biller som utgangshull som måler fra 1/16 tommer til 3/4 tommers bred i den mistenkte tre. Finn ut om angrepet er gammelt eller nytt ved å sette 6 inches av maskeringstape over resterende området og vente i seks uker for å se om nye hull dukker opp gjennom maskeringstape.

Ledelse

Fuktkontroll er nøkkelen til å håndtere en tre bille angrep, som høyt fuktighets hastigheter opp utviklingen av larvene. En billig metode for tre bille utryddelse er å pakke den infiserte elementet i plast og deretter fryse den for en uke. Tre biller tåler ikke frosne miljøer. Insektmidler kan kjøpes i kjøpe eller jernvareforretninger, men kan ikke være like effektive som de påføres av en sertifisert profesjonell, som inneholder natriumborat. Den andre tre behandlingsalternativ for tre biller er gassing, som kan vise seg svært kostbart og upraktisk, så du må forlate hjemmet i løpet av utgassing.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com