PVC Avgrading Verktøy

June 18

PVC Avgrading Verktøy


Polyvinylklorid (PVC) er en plast som vanligvis brukes for rør i både boliger og kommersielle VVS. Installere PVC-rør innebærer å kutte det og bli det til å passe installasjonen spot. En av fordelene med PVC er at det er lett å kutte med en baufil eller stikksag; disse kuttene, men vil forlate en grov, hevet Burr. Det er flere enkle verktøy som kan fjerne dette og forberede røret for å bli med.

Flat Avgrading Verktøy

Flat avgrading verktøy har små, flate metallplater med konsentriske sirkulære blader som passer rundt slutten av flere forskjellige rørdimensjoner. (Referanse 3) Monter avgrading verktøyet på enden av røret og snurre den rundt en gang; Dette vil gi en glatt ende som sikrer jevn spredning av rør lim.

Koniske Avgrading Verktøy

Koniske verktøy bruke enkle metall kjegler med en skjerpet åpning (likner en ostehøvel blad) som kjører på langs fra bunnen til toppen av kjeglen. Spissen av konusen er satt inn i enden av røret eller plassert rundt den; brukeren trykker deretter på kjeglen med hånden og snur det. Dette barberer av den burred enden av røret og gir det en glatt kant.

Bladed Avgrading Verktøy

Disse verktøyene benytter håndtakene med tynne, bøyde metallblad stykker som strekker seg fra sin spiss på innsiden av et rør som skal avgrades. Håndtaket blir så beveget i en sirkulær bevegelse, med bladspissen å fjerne graden fra innsiden av røret. Disse verktøyene har et hult håndtak for lagring av reserveblad, og kan også benyttes for metallrøret.

Innvendig / utvendig Avgrading Tools

Dette verktøyet inneholder metall caps som passer rundt slutten av et kutt rør og har to blader. Den ene er dimensjonert for å avgrade innsiden av røret; Verktøyet blir så snudd og den andre bladet er brukt til å avgrade utsiden.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com