Hvorfor New Canvas Canopy lekkasje i sømmene?

September 1

Hvorfor New Canvas Canopy lekkasje i sømmene?


Ingenting er verre enn en lekk lerret baldakin og sømmene er vanligvis området mest utsatt for slike lekkasjer. Heldigvis finnes det løsninger på problemet.

betraktninger

Noen ganger er problemet at sømmene har bare fått for gammel og er å skille. En enkel restitching kan løse problemet. Hvis kalesjen er overkommelig, kan dette gjøres med en heavy-duty symaskin eller du kan bruke en tung gauge nål og tråd.

årsaker

Mange lerret baldakin sømmer er forseglet med en silikon produkt eller, det sømmer og søm er voksbelagt. Disse belegg kan bryte ned over tid på grunn av sollys og varme eller kan bli sprakk. Nye belegg kan kjøpes online eller på de fleste jernvare, camping eller båt butikker. Disse produktene er tilgjengelige i lim eller spray på søknader.

Advarsel

Canvas gulvbelegg som ikke har blitt behandlet eller som har alderen er følsomme for berøring. Hvis lerretet er våt og du eller noe annet kommer i kontakt med det, vil det lekke. Selv fuktighet akkumulert på grunn av tung dugg kan være et problem. Sørg for å behandle din lerretet baldakin før du bruker, men bare når det er helt tørt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com