Definisjonen av Mulcher

June 3

Definisjonen av Mulcher


En mulcher er en maskin som bryter ned organisk materiale som kan brukes til å befrukte planter og vegetasjon. En mulcher senker det totale volumet av avfall og gjør den klar til å bli spredt på planter. Et utvalg av husholdningsavfall kan brukes i produksjonen av mulch som løv, gress fragmenter og kompostmaterialer.

typer

Det finnes flere forskjellige typer mulchers, hver designet for ulike bioklipp behov. Større mulchers kan festes på kjøretøy som traktorer eller gressklippere, slik mulch materialer til å bli brutt ned og spres gjennom større områder. Andre mulchers er mindre, frittstående enheter som bryter ned mulch materiale.

Funksjon

For å lage mulch, er organiske stoffer matet inn i en mulcher, slik at metallbladene å bryte det ned. Mulch kan brukes til å inhibere veksten av forskjellige ugresstyper i tillegg til en enkel plengjødsel, ved å skape et beskyttende lag som gjør det vanskelig for luker til å slå rot. Mulchers er også effektive verktøy i prosessen med kompostering. Mange bønder og gartnere holde store kompost hauger, som kan brukes til å befrukte ulike former for vegetasjon. Disse hauger kan ofte være plasskrevende og produserer ubehagelig lukt i hagen. Bryte ned kompost ved hjelp av en mulcher quickens prosessen med nedbryting og gjør en effektiv gjødsel for plenen.

Struktur

Mulchers er vanligvis laget av plast, med en traktlignende område som huser skarpe metallbladene. Bladene bryte ned organisk materiale og gir deg mulighet til å spre mulch rundt plenen eller hage. Mulchers vanligvis ha forskjellige innstillinger for å bryte ned ulike typer organisk materiale som enkelte stoffer kan vise seg tøffere enn andre. Du kan også velge å ha finere eller tykkere mulch som passer dine behov.

fordeler

Mulchers er svært effektiv på å redusere volumet av avfall, noe som gjør det mye enklere å lagre og spre mulch som kreves. Graden av reduksjon varierer avhengig av det spesielle slag av plenen, men mulchers kan vanligvis redusere avfallsmengden ved 80 eller 90 prosent. Av denne grunn, mulchers er en miljøvennlig resirkulering gamle avfall og redusere forekomster av organisk avfall på fyllplasser.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com