Slik Care for Your Lawn vår til høst

June 3

Slik Care for Your Lawn vår til høst


Mens noen plenen oppgaver er repeterende gjennom hele vekstsesongen, andre beste timet for å dekke spesielle behov av gress på kritiske tidspunkt. Omsorg riktig for plenen å holde det grønt og frodig i inneværende sesong, samt sunt for fremtidige sesonger krever konsistens og riktig type vedlikehold som passer dine spesifikke utvalg av plen gress og klima. Annet enn i tempererte eller tropiske klima, er vinteren vanligvis en nede tid for hagestell, og hovedtyngden av vedlikeholdsaktivitet er fokusert på våren, sommeren og høsten.

Bruksanvisning

1 Vann plenen gresset begynner regelmessig i tidlig til midten av våren eller rett etter den siste harde frost. Vann minst en gang per uke, påføring av minst en tomme av vann per uke. Vann dypt og grundig for å fukte jord i rotsonen flere inches ned fra jordoverflaten. Grass i varme eller tørre klima eller i svært sandholdig jord vil kreve mer vann oftere enn i fuktige eller regnfulle klima og humusrik jord. Vann tilstrekkelig for å holde gressblader grønn og unwilted, men jord og tekke bør ikke være soggily våt. Opprettholde vanningsfrekvensen gjennom høsten opp til en uke eller så før den første harde frost på vinteren.

2 Klipp plenen gress jevnlig fra midten av våren gjennom høsten for å holde det på det angitte bladlengde for de arter og variasjon du vokser, mellom 1 og 4 inches. Klippe ofte nok til at du aldri fjerne mer enn en tredjedel av bladet høyden på noen klipping økt.

3 Gjødsle plenen gress i senere sommeren og høsten. Gjør det første programmet i slutten av august eller begynnelsen av september når temperaturen er fortsatt varm. Lag en ny søknad i senere oktober eller begynnelsen av november for å forberede plenen for robust vekst neste vår. Bruk en treg eller rask-release komplett gjødsel produkt designet for plen gress og søke hjelp etiketten anbefalt doserings retninger, men ikke overstige 1 lb av selve nitrogen for hver 1000 kvadratfot med plen areal.

4 moserive plenen gresset en gang i løpet av våren eller sommeren hvis du har mer enn en tomme av døde tekke bygget opp mellom de grønne bladene og jordoverflaten. Rake opp og samle alle de løse tekke fra gresset overflaten etterpå og vann godt å hydrat noen utsatte røtter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com