Hvordan Kompost Wood Chips for Heat i et drivhus

July 26

Hvis du er en gartner, er du sannsynligvis godt klar over verdien av kompost i hagen din. Du har sannsynligvis også vet det gamle så om ikke å bruke flis fordi de suger nitrogen ut av jorda før de har brutt ned for et par år. Så hvordan kan du bruke alle disse flis mens du venter for dem å brytes ned lenge nok til å bygge din kompost inn i den næringsrike haug av svart gull du trenger for din hage? Enkelt varme opp drivhus med dem. Inneholde flis i tønner, bokser eller andre massive beholdere. Plasser dem inne i drivhuset direkte på bakken under benker, eller i rør kanalisert fra en kompost-containment system i eller utenfor drivhuset.

Bruksanvisning

1 Velg en beholder for flis. Du kan bruke fat, bokser eller andre store beholdere. Fyll dem flis, og topp med noen blader og et par håndfuller av skitt å vaksinere med gunstige mikroorganismer.

2 Plasser dem i hele drivhuset under planting benker, så stiger varmen fra nedbryting prosessen vil direkte varme seedbeds og planter over dem. Male dem svart vil hjelpe varme dem hvis ansikt mot solen.

3 Kompost inne i drivhuset direkte på bakken under benker som et alternativ. Grav ned en fot eller så for å dra nytte av jordens temperatur. Bygg rammer av tre eller sementblokker rundt utgravningene, uansett hvor du vil varme --- gjør dem minst 2 fot høy --- deretter fylle hele greia med flis. Top litt skitt / møkk blanding med, og la til kompost.

4 Channel 3-tommers rør gjennom kompost fra kompost containment system i eller utenfor drivhuset, hvis du vil ha noe mer permanent. Bruke en betydelig lukket komposteringsanlegg stand til å bli forseglet på en slik måte at ingen gass unnslippe fra det, enten innenfor eller utenfor (i tilknytning til drivhuset). Bruk en prefabrikert septisk eller vanntank eller lignende for formålet (kompost blir ekstremt varmt, så bruk en tank som tåler varme uten å smelte).

5 Fyll beholderen omtrent 2/3 full med flis og en blanding av jord og gjødsel (for å vaksinere med nedbrytningsstoffer). Lå sløyfer av fleksibel PVC på toppen som og fyll opp til toppen av beholderen. Kjør ender av røret utenfor container i drivhus og tilbake igjen for en kontinuerlig loop.

6 Run rør under gulvet i drivhuset for i bakken senger eller gjennom hevet senger eller under planting benker for nærmere oppvarming av boliger og container-dyrket planter. Du kan også suspendere rør, men holde dem borte fra yttervegger --- spesielt på nordsiden --- hvor de vil kjøle svært raskt. Som luften inne i røret kjøler, vil naturlig konveksjon sende den tilbake i kompost, presser varm luft inn i rørene for kontinuerlig sirkulerende varme.

Hint

  • Yard avfall er vanligvis plukket opp av byens verktøy og makulert før du går i bakken; de fleste byer har programmer på plass for å selge eller gi flis bort til interesserte borgere.
  • Lag en rask kompost bin med halmballer. Legg dem på et torg i ønsket størrelse og fyll med flis, gjødsel og annet plantemateriale. Som kompost brytes, halm vil, også, så det er bare å legge til nye baller som nødvendig og slå de gamle inn med resten av kompost.
  • National bærekraftig jordbruk Information Service advarer om at "kompostering komponent som må dimensjoneres på basis av karbondioksyd produksjon. Når dimensjonert til å varme opp drivhus, er mengden av karbondioksid som genereres vil være seks ganger som nødvendig for optimale CO2-anriket atmosfærer. Nitrogen (ammoniakk ) vil bli utgitt, 50 ganger (hva er) som trengs for optimal plantevekst. Når størrelse på grunnlag av karbondioksid, varmen som genereres vil være supplerende eneste, møte kanskje 15 prosent av energibehovet. Overflødig nitrogen vil fortsatt være en forurensning av system "(se referanser 1).

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com